Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Учні Молодавської гімназії вчились створювати історії на практичному занятті в рамках навчальної програми з кругового дизайну CLEAN створеної громадською організацією Інститут креативного міста за підтримки Українсько-данського молодіжного дому

Дата: 15.11.2022 14:35
Кількість переглядів: 143

Кожен з нас бачив мультфільми. Вінні Пух, Тачки, Панда Кунг-фу і багато інших. Та чи можливо перетворити їх сюжети та героїв на екологічних персонажів? Уявляємо, що Вінні Пух бореться за чистоту в лісі, або Панда Кунг-фу це екологічний дизайнер, що створює нові меблі з бамбукових палочок. Або японські комікси манга, коли історія - це набір з декількох картинок. Підемо далі. Згадаймо герби міст. Можна перетворити цілі регіони або міста на історії і викласти лише однією картинкою. Так виникають бренди, логотипи.

 

Звичайно, щоб створити історію, комікс, логотип професійні дизайнери проводять спеціальні дослідження і роблять багато ескізів. На практичному занятті ми спробували створити історію схожу на театральні декорації. Це так звана світлова картина, коли історія розповідається як набір декількох сцен, які можна підготувати в графічному редакторі та вирізати на плотері. До речі, це сучасний підхід до стародавнього українського мистецтва витинанки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь