Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Закупівля овочів та фруктів

Дата: 19.12.2022 11:37
Кількість переглядів: 135

ДК  021:2015-03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Капуста білокачанна, відповідний код 03221410-3 Капуста качанна, Цвітна капуста, відповідний код 03221420-6 Капуста цвітна, Морква, відповідний код 03221112-4 Морква, Квасоля, відповідний код 03221210-1 Квасоля, Буряк, відповідний код 03221111-7 Буряк, Огірки свіжі, відповідний код 03221270-9 Огірки, Цибуля ріпчаста, відповідний код 03221113-1 Цибуля, Помідори свіжі, відповідний код 03221240-0 Помідори, Апельсини, відповідний код 03222220-1 Апельсини, Яблука, відповідний код 03222321-9 Яблука, Банани, відповідний код 03222111-4 Банани, Лимони, відповідний код 03222210-8 Лимони).

 

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-12-19-006258-а.

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на паливно-мастильні матеріали повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код

за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість, кг

1

Капуста білокачанна, відповідний код 03221410-3 Капуста качанна

Капуста білокачанна свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками. Упаковка – сітка. Не допускається капуста підморожена, що загнила, із стороннім запахом.  ДСТУ 7037:2009, відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування

  2 520,0

2

Цвітна капуста, відповідний код 03221420-6 Капуста цвітна

Повинна відповідати ДСТУ 3280-95 Капуста цвітна свіжа. Технічні умови

200,0

3

Морква, відповідний код 03221112-4 Морква

Має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, свіжа, чиста, здорова, плотна достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами.

1 440,0

4

Квасоля, відповідний код 03221210-1 Квасоля

Зерна цілі, білі, видовжені, циліндричні, округлені кінці, довжина зерна 16 мм, товщина 6,5 мм. Зерно сухе, чисте, без сторонніх запахів і шкідників.

58,0

5

Буряк, відповідний код 03221111-7 Буряк

Має бути салатного сорту, свіжим, вінегретним, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистим, здоровим, плотним, достатньої зрілості, з типовою для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами.

1 090,0

6

Огірки свіжі, відповідний код 03221270-9 Огірки

Огірки свіжі. Технічні умови. ДСТУ 3247-95. Огірки свіжі - сорт вищий. Плоди цілі, свіжі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою або без неї, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення. Правильної форми і практично прямі (допускається висота внутрішньої дуги не більше 10мм. на 10 см. довжини огірка).

440,0

7

Цибуля ріпчаста, відповідний код 03221113-1 Цибуля

Має бути свіжою, зрілою, здоровою, чистою, цілою, вирощеною в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не порослою з сухими зовнішніми цибульними лушпиннями. Не допускається цибуля підморожена, що загнила, із стороннім запахом. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.

1 000,0

8

Помідори свіжі, відповідний код 03221240-0 Помідори

Томати свіжі ДСТУ 3246-95. Томати першого ґатунку. Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, типової для ботанічного сорту форми, з плодоніжкою або без плодоніжки, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, неперезрілі, без зайвої вологості. Допускаються плоди з незначними поверхневими дефектами, що не впливають на загальний зовнішній вигляд, якість, збереження і товарний вигляд продукції.

335,0

9

Апельсини, відповідний код 03222220-1 Апельсини

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта

1 635,0

10

Яблука, відповідний код 03222321-9 Яблука

Яблука мають бути солодкі, кислі, кисло-солодкі на смак, не в`ялі, величина плодів – середня, вага 100-150 грам, з гладкою або ребристою поверхнею, свіжі, чисті, без хвороб та пошкоджень, зі властивим для яблук  запахом.

2 440,0

11

Банани, відповідний код 03222111-4 Банани

Банани мають бути свіжі, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, вагою 150 грам, без ознак гнилі, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.

1 495,0

12

Лимони, відповідний код 03222210-8 Лимони

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта.

614,0

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

Товар повинен бути запакований. Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника.

Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». 

Постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки чи акти дезінфекції транспорту та представляти за вимогою замовника товару.

Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил.

Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною.

Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); наявність генно-модифікованих організмів; позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.

Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки.

Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний  рахунок та його транспортом.

Продукція поставляється згідно заявок Замовника.

Термін придатності: повинен бути вказаний  в супровідній документації

Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.

Місце та строк поставки: 35622, Україна, Рівненська область, Дубенський район, заклади освіти Привільненської сільської ради (згідно додатку №2 до Договору).

 Строк поставки: до 31 грудня 2023 року.

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.

Розмір очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 573 125,00  грн. (П’ятсот сімдесят три тисячі сто двадцять п’ять гривень 00 копійок) з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь