Закупівля оброблених овочів та фруктів
ДК 021-2015-15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Огірки квашені, відповідний код 15331000-7 Оброблені овочі, Томатна паста, відповідний код 15331428-3 Томатний соус, Горошок зелений (морожений), відповідний код 15331170-9 Морожені овочі, Сухофрукти, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Родзинки без кісточки, відповідний код 15332419-4 Родзинки без кісточок, Чорнослив без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Курага без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Морожена цвітна капуста, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі).
Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-12-19-008443-а.
- Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на паливно-мастильні матеріали повинні відповідати наступним вимогам:
№ з/п |
Назва/ код за ДК 021:2015 |
Технічні характеристики |
Кількість, кг |
1 |
Огірки квашені, відповідний код 15331000-7 Оброблені овочі, |
Товар має відповідати наступним характеристикам: Огірки квашені – урожаю 2022-2023 року, 1 гатунку. Зовнішній вигляд: огірки, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Не допускаються: сторонні домішки. Смак і запах: характерні для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак, з ароматом і присмаком прянощів, без стороннього присмаку і запаху. Колір: зеленувато-оливковий різних відтінків, без плям та сонячних опіків. Якість розсолу: мутнуватий приємного аромату, солонувато-кислуватого смаку. Привозити в чистій тарі, тобто у закритих харчових пластмасових відрах або міцних поліетиленових пакетах. Розфасовувати під замовлення. |
411,0 |
2 |
Томатна паста відповідний код 15331428-3 Томатний соус |
Консистенція однорідна, густа, перетерта маса, без не протертих шматочків. Смак та запах характерні томатному соусу, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.. Без барвників, ароматизаторів і крохмалю, стерилізований, пастеризований, із соку червоних стиглих томатів. Товар, що постачається повинен мати необхідні документи, що посвідчують якість. |
116,0 |
3 |
Горошок зелений (морожений), відповідний код 15331170-9 Морожені овочі |
Зерна горошку цілі, молочної стадії зрілості, не биті, без домішок, оболонок зерен, смак і запах натуральні, властиві зеленому горошку. Колір: від зеленого до оливково-зеленого. Смак та запах: натуральні, властиві зеленому горошку. Не дозволено сторонні смак і запах. Фасований, поставляється у споживчій тарі. На упаковці обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО. |
600,0 |
4 |
Сухофрукти, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти |
Сухофрукти, відповідного кольору, без сторонніх домішок, добре висушені, без димного сушіння, відповідного запаху, призначені для приготування компотів. Сухофрукти мають відповідати вимогам ДСТУ, що діють на території України. Продукція не має містити афлотоксини та ГМО, що обов’язково відображається на етикетці та підтверджується відповідними документами. Урожай 2022 року. Товар, що постачається, повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. |
281,0 |
5 |
Родзинки без кісточки, відповідний код 15332419-4 Родзинки без кісточок |
Зовнішній вигляд: маса ягід сушеного винограду одного виду, сипуча, без грудкування, ягоди після заводської обробки без плодоніжки. Смак та запах: властиві сушеному винограду, смак солодкий або солодко-кислий. Сторонній присмак і запах не допускаються. Колір в залежності від сорту винограду: світло-зелений, світло-зелений з жовтим відтінком; від золотистого до світло-коричневого; від золотистого до коричневого; коричневий з бурим відтінком; бурий різних відтінків; синьо-чорний; синьо-чорний з домішкою червоних ягід; від синьо-чорного до червоного. У сушеному винограді не допускаються: гнилі ягоди; ягоди, уражені шкідниками хлібних запасів; ознаки спиртового бродіння і цвіль; комахи-шкідники, їх личинки і лялечки; домішки металів; мінеральні домішки, що відчуваються органолептично (для готового продукту). Товар, що постачається, повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. |
146,0 |
6 |
Чорнослив без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти |
Чорнослив – сушені плоди слив, повинні мати специфічний (підкопчений) запах і смак диму. Плоди темно-фіолетового забарвлення і яйцеподібної форми. Повинні відповідати вимогам термічної обробки відповідно до вимог інструкції. Вигляд властивий сорту, без стороннього запаху (затхлості, кислого запаху тощо). Товар, що постачається, повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. |
145,0 |
7 |
Курага без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти |
Добре просушена, чиста, відповідного запаху та кольору, ціла, неушкоджена. Без шкідників, розфасовані у чисті пакети. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. |
145,0 |
8 |
Морожена цвітна капуста, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі |
Зовнішній вигляд: повинна бути стигла, чиста, калібрована, вищого ґатунку, без сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Колір максимально близький до натурального кольору, яка пройшла відповідну обробку. Смак та запах в готовому вигляді властиві для овочів без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція в готовому вигляді щільна, Розморожування та повторне заморожування під час зберігання не припустимо. Умови зберігання: мінус -18ºС, при відносній вологості до 95%. Фасування від 1 до 3 кг. Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови Маркування, пакування, правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту. |
115,0 |
Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.
Товар повинен бути запакований. Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника.
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки чи акти дезінфекції транспорту та представляти за вимогою замовника товару.
Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил.
Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною.
Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); наявність генно-модифікованих організмів; позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки.
Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
Продукція поставляється згідно заявок Замовника.
Термін придатності: повинен бути вказаний в супровідній документації
Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.
Місце та строк поставки: 35622, Україна, Рівненська область, Дубенський район, заклади освіти Привільненської сільської ради (згідно додатку №2 до Договору).
Строк поставки: до 31 грудня 2023 року.
- Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.
Розмір очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 277 590,00 грн. (Двісті сімдесят сім тисяч п’ятсот дев’яносто гривень 00 копійок) з ПДВ.