Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Закупівля сирних продуктів

Дата: 20.12.2022 12:04
Кількість переглядів: 25

ДК 021:2015-15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, відповідний код  15542000-9 Свіжий сир, Твердий сир, відповідний код 15544000-3 Твердий сир).

 

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-12-20-007294-а.

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на паливно-мастильні матеріали повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код

за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість, кг

1

Сир кисломолочний, відповідний код  15542000-9 Свіжий сир

Опис - Ваговий.

Смак і запах – кисломолочні, чисті, ніжні, без зайвої кислотності, сторонніх запахів і присмаків.

Консистенція і зовнішній вигляд – однорідна маса, без грудочок, невсипуча і некрупчаста.

Колір - білий, рівномірний за всією масою і без сторонніх відтінків.

Масова частка жиру – не менше 9%;

Оцінка якості - відповідно ДСТУ 4554:2006.

 

Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання.

Кожна партія товару  повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна.

900,0

2

Твердий сир, відповідний код 15544000-3 Твердий сир

Зовнішній вигляд сиру – поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань,  покрита парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами або полімерними плівками. Кірка міцна, без ушкоджень і товстого підкорково­го шару.

Смак і запах сиру – виражений сирний, з наявністю гостроти, злегка кислуватий.

Консистенція – пластична, однорідна.

Колір – від слабо-жовтого до жовтого, рівномірний по всій масою.

Масова частка жиру – не менше 50%.

 Оцінка якості - відповідно ДСТУ 6003:2008 або діючих ТУ У.

 

 Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання.

 Кожна партія товару  повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна

 

323,0

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

Товар повинен бути запакований. Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника.

Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». 

Постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки чи акти дезінфекції транспорту та представляти за вимогою замовника товару.

Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил.

Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною.

Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); наявність генно-модифікованих організмів; позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.

Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки.

Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний  рахунок та його транспортом.

Продукція поставляється згідно заявок Замовника.

Термін придатності: повинен бути вказаний  в супровідній документації

Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.

Місце та строк поставки: 35622, Україна, Рівненська область, Дубенський район, заклади освіти Привільненської сільської ради (згідно додатку №2 до Договору).

Строк поставки: до 31 грудня 2023 року.

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість на 2023 рік.

Розмір очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 242 280,00  грн. (Двісті сорок дві тисячі двісті вісімдесят гривень 00 копійок) з ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь