Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Придбання послуг доступу до мережі Інтернет в селах Молодаво

Дата: 02.01.2023 09:46
Кількість переглядів: 131

Послуги доступу до мережі Інтернет код  ДК 021:2015-72410000-7 Послуги провайдерів, відповідний код 72411000-4 Постачальники Інтернет-послуг. Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-12-30-008450-a

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Зернові культури та картопля повинні відповідати наступним вимогам:

1. Послуги з підключення та надання доступу до мережі Інтернет (далі – Послуги) до об’єктів Замовника надаються відповідно до Закону України «Про телекомунікації», Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295, інших нормативно-правових актів України та відповідають показникам якості послуг із передачі даних, доступу до Інтернету та їх рівнів, затверджених наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України твід 28.12.2012 р. №803.

2.         На підтвердження відповідності пропозиції технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі Учасник подає довідку у довільній формі про можливість надання послуг Замовнику з урахуванням вимог, визначених нижче.

3.         Виконавець надає Замовнику цілодобовий доступ до мережі Інтернет без тарифікації трафіку, 7 днів у тиждень. Транзит трафіку Замовника до міжнародних з'єднань через мережу Виконавця - не лімітований.

4.         Надання послуг повинно здійснюватися Виконавцем без додаткових витрат на організацію підключення та устаткування зі сторони Замовника. Встановлення, підключення обладнання Учасника забезпечується Учасником за власні кошти. Вартість необхідного обладнання та усіх витратних матеріалів, що можуть знадобитися для якісного надання послуги згідно вимог Замовника, повинна входити у загальну вартість послуги.

5.         Забезпечення Виконавцем постійної технічної підтримки 24 год. на добу, 7 днів на тиждень, яка включає постійний моніторинг телекомунікаційних каналів зв’язку та діагностику причин відхилення від заданих технічних характеристик. Реагування служби технічної підтримки на звернення: не пізніше 1 години.

6.         Строк усунення пошкодження, що не пов’язане з фізичним пошкодженням лінії або фізичним виходом з ладу обладнання –в термін, що не перевищує 24 години, або в термін не більше 5 діб – за наявності фізичного пошкодження. Сумарний час проведення планових робіт – не більше 72 години на рік.

7.         В Учасника закупівлі наявні технічні засоби, матеріали та інші ресурси для надання послуг доступу до мережі Інтернет протягом 1 календарного дня з дня укладання договору за адресами розташування та технічними характеристиками, зазначеними в п.8.

8.         Адреса закладів Замовника та технічні характеристики Послуги:

 

Адреса установи

Назва Установи

Швидкість,

Мбіт/c

  1.  

35637, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Молодаво Третє, вул. Шевченка,21

Молодавський старостинський округ Привільненської сільської ради

До 100

  1.  

35626, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Молодаво Друге, вул. Незалежності,88

КЗ «Молодавський заклад дошкільної освіти» Привільненської сільської ради

До 100

9.         Учасник гарантує надання послуг протягом дії договору відповідно до показників якості, що відповідають цим Технічним вимогам.

Запропоновані учасником характеристики мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

У випадку недотримання вказаної вимоги спричинить безапеляційну дискваліфікацію учасника.

Для підтвердження технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі у складі пропозиції Учасник повинен надати:

-          Документ, що підтверджує включення Учасника до реєстру операторів, провайдерів телекомунікації з видом діяльності «надання послуг доступу до Інтернету», територією та статусом (оператор або провайдер) відповідно до вимог ст.42 Закону України «Про телекомунікації» у порядку, запровадженому рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 01.11.2012 №560.

Даний додаток обов’язково подається Учасником у складі пропозиції на фірмовому бланку (за наявності такого) з власноручним підписом уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також з відбитком печатки (подається без відбитку печатки, у разі якщо учасник, здійснює діяльність без печатки згідно з чинним законодавством).

У разі, якщо Учасником не надано та/або надано інформацію не в повному обсязі та/або виявлено будь – яку невідповідність товару, пропозиція такого Учасника відхиляється.

10. Обсяг надання послуг - 24 послуги (2 об’єкти * 12 місяців).

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 23 040,00 грн (Двадцять три тисячі сорок гривень 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь