Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Робочий візит голови Рівненської обласної ради до Привільненської територіальної громади

Дата: 10.02.2023 11:54
Кількість переглядів: 82

Фото без опису9 лютого на території привільненської громади з робочим візитом перебував керівник Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Разом із сільським головою керівник обласної ради привітали 30 учасників Привільненської громади, що проходять навчання "Органічний малиновий бізнес", що викладається в рамках швейцарського проекту програми OT4D "Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах". Після презентації громади та досвіду роботи громади в розвитку міжмуніципального співробітництва в сфері освіти Андрій Карауш відвідав школи, садочки, амбулаторії, ФАПи, ЦНАП, будинки культури, бібліотеки, швейні майстерні, комунальне підприємство та місцеву пожежну команду,  котельні, стадіони та укриття громади.Фото без опису

У новині Рівненської обласної ради відмічено: “Якою бути Україні після Перемоги? Над цим вже сьогодні думають у громадах Рівненщини. Зокрема, у Привільненській. 

Під час сьогоднішньої робочої поїздки громадою голова обласної ради був приємно здивований, що попри війну тут не опустили руки. А навпаки: активно допомагають армії: шиють військовий одяг, розгрузки, збирають на автомобілі для передової… А ще активно будуть плани на майбутнє: закладають проєкти індустріальних парків, розширюють транскордонні зв'язки, тісно співпрацюють з Польщею, Словенією, Німеччиною.

Фото без описуМають на території громади камери відеоспостереження, свою пожежну частину, медичні амбулаторії, ліцеї та дитячі садочки, бібліотеки і сільські клуби. Школи обладнанні інтерактивними дошками, є центри дистанційного навчання. Реалізовують проєкти підтримки ВПО.

Андрій Карауш подякував голові Привільненської громади Юрію Момотюку за державницьке бачення розвитку громади і активну громадянську позицію”.

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь