Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

На базі Привільненської територіальної громади проведено пілотний круглий стіл щодо питань залучення малупродуктивних та маргінальних земель у виробництво

Дата: 27.03.2023 12:12
Кількість переглядів: 168

Фото без опису24 березня у Привільненській громаді було проведено круглий стіл, що створив можливість відкритого діалогу представників виконавчої влади, керівників органів місцевого самоврядування, представників бізнесу та громадських об’єднань задля вирішення спільних питань практично кожної із громад України – можливості відновлення маргінальних земель. В ході розмови радник віце-прем’єр міністерки України з питань євроінтеграції Тарас ГОЛУБ наголосив на важливості проведення аналогічних заходів з розбудови державно-приватного партнерства, як успішної основи євроінтеграційних процесів України. А голова ради директорів Громадської Спілки «Асоціація розвитку льонарства і коноплярства України» Віра Ульянченко окреслила важливість відродження промислового коноплярства в Україні.

Фото без описуКерівники керуючої компанії з розбудови екологічного Індустріального парку «HEMPY UA» запропонували присутнім головам громад співпрацю, в результаті якої пустуючі, деградовані, меліоровані, покинуті землі (що є на території практично кожної з ТГ) будуть приносити додаткові кошти в місцеві бюджети, поверненню (у майбутньому) даних територій до сільськогосподарського використання.

Важливість комунікації та співпраці влади, громад, бізнесу в процесі відбудови країни та розвитку людського капіталу окреслив голова правління Центр реформ та місцевого розвитку Андрій Гінкул.

Щиро віримо, що даний захід стане початком надійної співпраці та розвитку територіальних громад об’єднаного Дубенського району.

Контактний телефон для започаткування партнерства територіальних громад та керуючої компанії з розбудови екологічного Індустріального парку «HEMPY UA»: 096 635 14 13, 050 331 27 29.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь