Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Громади Дубенського району отримали в розпорядження 19,6 млн гривень плати за землю

Дата: 18.04.2023 17:48
Кількість переглядів: 74

За підсумками першого кварталу 2023 року місцеві бюджети Дубенського району  отримали 19,6 млн гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 3,8 млн гривень

Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 16,5 млн гривень земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності, а фізичні особи-землевласники та землекористувачі спрямували до місцевих бюджетів – понад 3,1 млн гривень плати за землю.

Збільшення надходжень відбулося в результаті проведеної спільної роботи представників податкової служби та органів місцевого самоврядування, а саме: залучення до оподаткування землекористувачів, які використовували земельні ділянки без правовстановлюючих документів, реєстрація нових платників, встановлення фактів використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, укладання додаткових договорів до діючих угод оренди.

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків із персонального комп’ютера чи гаджета.

 

Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрах обслуговування платників Дубенського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь