Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Майнові податки додали до скарбниць громад Дубенського району 24 млн гривень

Дата: 19.04.2023 12:59
Кількість переглядів: 78

За підсумками першого кварталу 2023 року платниками Дубенського району до місцевого бюджету сплачено 24 млн гривень податку на майно. Надходження збільшились порівняно з 2022 роком на 5,6 млн гривень

Із цієї суми земельного податку та орендної плати надійшло до бюджетів громад 19,6 млн гривень. Цей показник збільшився на 3,8 млн гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року. Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 16,5 млн гривень, земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. В свою чергу, фізичні особи перерахували – 3,1 млн гривень.

 

Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачено 4,3 млн гривень. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 1,8 млн  гривень. Платниками податків - юридичними особами сплачено 2,6 млн гривень, а фізичними особами – 1,7 млн гривень.

Сума транспортного податку за січень-березень складає 93,4 тис гривень.

Нагадаємо, що податок на майно складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  плати за землю та транспортного податку .

 

Звертаємо увагу, що у 2023 році застосовуються нові форми податкової звітності, зокрема: Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (наказ Міністерства фінансів України від 10.11.2022 року № 371), Податкової декларації з плати на землю (наказ Міністерства фінансів України від 18.02.2022 року № 83), Податкової декларації з транспортного податку (наказ Міністерства фінансів України від 30.11.2022 № 401 зі змінами, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 20.12.2022 №444).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь