Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Місцеві бюджети Дубенського району отримали майже 466 млн грн податкових платежів

Дата: 16.05.2023 14:13
Кількість переглядів: 61

У результаті активної співпраці з платниками податків, у січні–квітні 2023 року до місцевих бюджетів Дубенського району забезпечено 465,7 млн  гривень податкових платежів. Цей показник перевищує відповідний період минулого року майже на 175 млн гривень.

 

Варто зазначити, що податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевих скарбниць Дубенського району, надійшло 370,4 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2022 року, обсяги податкових надходжень з ПДФО зросли на 159,1 млн гривень або на 75,3%.

 

Крім того, від платників податків до місцевих скарбниць спрямовано єдиного податку у сумі 44,3 млн  гривень, плати за землю –  26,7 млн гривень, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 7,6 млн гривень, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів –2,9 млн гривень, податку на прибуток  11,5 млн гривень, рентної плати за спеціальне використання води, надр та лісових ресурсів –696,4 тис гривень, екологічного податку – майже 401 тис гривень, плати за ліцензії – 856 тис гривень .

 

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та контролюючими органами у напрямі легалізації праці. А це, у першу чергу, – стабільні надходження до місцевих бюджетів та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь