Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Життя прожити – не поле перейти. А 100 років насиченого подіями та випробуваннями життя, багаторічною самовідданою працею  – це подвиг і героїчний взірець незламної особистості.

Дата: 18.05.2023 14:48
Кількість переглядів: 102

18 травня 2023 року, завітав столітній ювілей до мешканки села Іваннє Павлюк Надії Карпівни.  Окрім вітань від рідних, близьких та односельців,  долучилось і   керівництво  Привільненської громади.

«Дорога Надіє Карпівно! Від усієї громади  вітаємо Вас і Вашу родину! Бажаємо Вам Божої ласки та міцного здоров’я. Щоб Ви своїми роками та досвідом радували всіх, скільки Бог дозволить, скільки вистачить сили» - зазначив голова громади Юрій Момотюк та вручив  подарунки і  квіти.

У невеличкому на зріст і худорлявому тілі ховається щира жінка, яка в сотий день народження  дякує за такі вітання.

Пані Надія народилася у 1923 році в с.Підбрусень Млинівського району (походить з родин Антонюків). Учасниця ІІ світової війни , все своє життя Надія Карпівна трудилася в колгоспі ім.Котовського,  на пенсію вийшла маючи трудовий стаж 46 років.

Разом з чоловіком виховали донечку,  в 2002 році у віці 79 років Надія Карпівна залишилася вдовою, а згодом поховала і доньку. Решту свого життя продовжує присвячувати онукам та правнукам...

 Не кожному дано щастя дожити до столітнього ювілею, побачити на власні очі цілу епоху. Пані Надія Павлюк, котра пережила ІІ світову війну, молить Бога за мир, за Перемогу для України, за те, щоб лихі часи закінчилися і людство стало людяним, щоб у світі панували добро та злагода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь