Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Майнові податки до скарбниць громад Дубенського району додали 34,4 млн гривень

Дата: 30.05.2023 13:44
Кількість переглядів: 28

Сплата майнових податків за підсумками чотирьох місяців 2023 року принесла місцевим скарбницям громад Дубенського району 34,4 млн гривень. Це на 9,4 млн гривень більше, ніж у минулому році

 

Із цієї суми земельного податку та орендної плати надійшло до бюджету 26,7 млн гривень. Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 22,6 млн грн земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. В свою чергу, фізичні особи перерахували 4,1 млн гривень.

 

Власники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплатили до місцевих бюджетів Дубенського району 7,6 млн гривень. Найбільша частка сплаченого податку припадає на власників нерухомості – юридичних осіб. Вони спрямували на розвиток територіальних громад 5 млн гривень, а громадяни - жителі району перерахували 2,6 млн  гривень цього платежу.

 

Сума надходжень транспортного податку за січень-квітень складає 124,6 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, що податок на майно складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  плати за землю та транспортного податку .

 

Наразі податківці Дубенщини активно формують податкові повідомлення-рішення про сплату майнових податків. Ці повідомлення будуть надіслані (вручені) платникам податків до 1 липня 2023 року. У сформованих платіжках зазначаються відповідні платіжні реквізити для сплати нарахованих податків. Податок сплачується платниками протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення і зараховується до відповідного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь