Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Зі святом!

Дата: 05.06.2023 09:01
Кількість переглядів: 50

Фото без описуСвято Трійці - це одне з найважливіших свят, що розкриває глибини християнської віри. У цей день ми вшановуємо всемогутнього триєдиного Бога. Людські серця наповнюються любов’ю, щирістю та всепрощенням, примножуючи спільне прагнення жити та творити добро на рідній землі. В ці світлі дні ми відзначаємо свято, яке об’єднує всіх жителів нашої громади – День села. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила і свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

В цей світлий День нехай урочистий церковний дзвін наповнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і наповнить ваші душі терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями. Нехай Свята Трійця єднає, освячує та береже кожного з нас на дорозі правди та порозуміння. Нехай живе наше рідне село, усі села громади і усієї неньки-України, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов і достаток будуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Хай наше духовне піднесення стане благодатним ґрунтом для нових благих починань та Перемоги! Просимо у Святої Трійці миру, спокою та чистого неба над головою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь