Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Перейменування вулиць у населених пунктах громади

Дата: 18.07.2023 15:09
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Врахувавши громадську  думку щодо перейменування вулиць, відповідно до рішення сесії Привільненської сільської ради від 11 липня 2023 року №1969 «Про перейменування вулиць в населених пунктах Привільненської територіальної громади», з метою дерусифікації, що виявляється в перейменуванні топонімів, перейменовано вулицю Першотравневу на Незалежності у селі Привільне,  вулицю Колгоспну на Незалежності у селі Іваннє.

   Назву вулиці Дружби народів у селі Іваннє залишити без змін, враховуючи думку мешканців вулиці Дружби народів, які не виявили бажання перейменувати свою вулицю, про що свідчать анкети опитування щодо перейменування вулиці Дружби народів з підписами жителів.

Додатково роз’яснюємо, що негайно змінювати документи після зміни назви вулиці мешканцям не потрібно.

Документи, які засвідчують право власності громадян або юридичних осіб на квартири та інші об’єкти нерухомого майна залишаються чинними. При здійсненні продажу або іншого відчуження такого нерухомого майна, ці документи будуть замінюватися за загальною процедурою.

Що стосується реєстрації місця проживання або перебування особи (за старою термінологією – «прописки»), то чинним законодавством України не передбачено обов’язку змінювати «штамп» у паспорті у зв’язку зі зміною назви вулиці.

Нова назва вулиці може з’явитися у довідці про місце реєстраціїскажімо тоді, коли людина змінила прізвище і через це йде міняти документи, або ж купила житло на тій самій вулиці за іншою адресою і їй потрібно змінювати місце реєстрації.

Юридичні особи так само зможуть змінити дані про назву вулиці у загальному порядку при внесенні змін до своїх установчих документів, пов’язаних зі зміною складу своїх учасників (засновників, власників), структури управління тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь