Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська громада розвиває партнерство з Чехією

Дата: 18.08.2023 09:55
Кількість переглядів: 40

Фото без опису17 серпня до Привільненської громади завітали представники громадських організацій та медіа з Чехії. Після презентації діяльності Привільненської громади та спілкування із керівниками закладів, установ було підписано Меморандум про партнерство та співпрацю у сфері культури та освіти, розвитку молодіжного середовища, екології та ініціатив, що сприятимуть економічному розвитку територій.

Партнерами для майбутніх проектів стала Чеська організація Nadašní fond ZET, Привільненська територіальна громада та Громадське об'єднання "Агенція місцевого розвитку Дубенщини". В ході візиту Чеської делегації до Привільного було проговорено потенційні напрямки ідей для майбутніх міжнародних проектів. Разом із нашою мешканкою із села Молодаво Емілією Тенглер-Куроченко поспілкувались про історію поселень, життя та побуту чехів на території даного старостинського округу та відвідали чеське кладовище. Спільно із керівником організації «Стромовка» Світланою Магель проговорили про розвиток чеської культури на теренах Дубенщини та можливу спільну співпрацю в даному питанні.

Перше знайомство представників Привільненської громади із керівницею Nadašní fond ZET Крістіною Зеленковою відбулось ході візиту Української делегації до Чехії у червні 2023 року в ході реалізації проєкту «МегаГромади» за фінансової підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО. Дякую команді CIVITTA, @Berman Group та EasyBusiness за можливість участі Привільненської громади в проєкті "МегаГромади" , що приносить такі гарні результати.

Дякуємо партнерам з Чехії за довіру для співпраці та щиро віримо, що спільно нам вдасться реалізувати гарні ініціативи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь