Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В ході реалізації міжнародного проекту "Розвиваємо коаліцію для учнівського самоврядування в Україні" представники Привільненської громади переймали досвід роботи Польщі

Дата: 25.09.2023 13:34
Кількість переглядів: 71

Фото без описуПротягом квітня-серпня 2023 року представники Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників були долучені до числа 15-ти учасників всеукраїнської групи педагогів закладів та установ освіти з Львова, Дніпра, Одеси, Вінницької, Черкаської областей що спільно працювали над розвитком учнівського самоврядування у закладах освіти. А впродовж 20-24 вересня 2023 року двоє представників Привільненської громади взяли участь у робочому візиті до м.Варшава, як Амбасадори учнівського самоврядування.

В ході навчального візиту учасники ознайомилися з роботою органів учнівського самоврядування в закладах освіти Варшави; заслухали воркшопи Варшавського центру освітніх та соціальних ініціатив; зустрілися з представниками команди молодіжної політики Варшави; відвідали Центр «Східний дім» фундації «Карта Центр». Завершенням заходу стало підведення підсумків та напрацювання плану роботи Коаліції місцевого самоврядування на наступні періоди.

Дякуємо партнерам проекту за участь Привільненської громади в надважливому проекті та надіємось на подальшу співпрацю!

Проєкт "Розвиваємо коаліцію для учнівського самоврядування в Україні" реалізується Фондом Fundacja Civis Polonus у партнерстві з Громадською організацією Унікальна країна та Center for Educational Initiatives.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь