Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська громада переможець обласного конкурсу "Краща сільська бібліотека" Рівненщини

Дата: 29.09.2023 17:42
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЗ нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають 30 вересня, в Рівненська обласна бібліотека відбулися урочистості. Підсумувати рік роботи книгозбірень області та відзначити кращих зібралися представники влади, творчих спілок, громадських об’єднань, науковці, партнери.

Цей рік був непростим для всіх нас. Адже ми уже вдруге відзначаємо наших книгарів в умовах війни. І це знаково! Бо свідчить про те, наскільки незламними ми є. Навіть в час, коли над нашими містами літають ракети, коли ворожі снаряди руйнують будинки і заклади культури, ми не здаємося і продовжуємо кожен робити свою справу. І особливо цінно, що бібліотеки, як осередки культури, об’єднують навколо себе дорослих і молодь, творчих людей і науковців, допомагають інтегрувати внутрішньо переміщених осіб у свої громади, - наголосив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, вітаючи бібліотекарів Рівненщини.

З нагоди Всесвітнього дня бібліотек відбулося нагородження переможців обласного огляду-конкурсу «Краща сільська бібліотека».

Цьогоріч в конкурсі перемогла Центральна публічно-шкільна бібліотека Привільненська територіальна громада.

Другий рік поспіль в області визначають переможців ще одного конкурсу-рейтингу «Культурний патрон громади». Його ініціатором є ГО «Рівненське обласне громадське об’єднання Української бібліотечної асоціації»

Тож, за підсумками 2022-2023 років «Культурним патроном громади» обрано Бугринського сільського голову Сергій Пилипчук, а дипломом «Краща адвокація бібліотек» нагороджено директорку Центральної публічно-шкільної бібліотеки Бугринська ТГ Діану Сінчук.

Кращих книгарів відзначили і представники влади. Почесні грамоти Рівненської обласної ради вручили заступник голови РОР Олексій Бучинський та голова постійної комісії з питань гуманітарної політики РОР Алла Черній.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь