Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Рішення сесії Привільненської сільської ради за жовтень 2023 року

Дата: 20.10.2023 17:05
Кількість переглядів: 206

 

Рішення сесії Привільненської сільської ради за жовтень 2023 року

Про розгляд листа КНП «Дубенська міська лікарня» Дубенської міської ради від 27.09.2023 №1006/01-17 про надання іншої субвенції

Про розгляд листа КНП «Дубенський центр ПМСД» Привільненської сільської ради від 04.10.2023 №162 про надання фінансової підтримки

Про внесення змін до рішення сесії Привільненської сільської ради від 03.12.2021 №1020 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності сільської ради»

Про прийняття у комунальну власність та взяття на баланс доріг на території Привільненської сільської ради

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Благоустрій території клубу на вул. Перемоги, 55 в с. Молодаво Третє Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт частини клубу в с.Придорожне по вул. Рикуна, 2а Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покрівлі адміністративної будівлі за адресою: с.Привільне вул. Лесі Українки, 4 Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покриття вул. Центральна від буд.№56 до буд.№68 в с.Привільне Дубенського району»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покриття вул. Меліораторів в с.Бортниця Дубенського району»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покриття ділянки вул. Млинарська в с.Привільне Дубенського району»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт дорожнього покриття в с.Дубрівка вул. Квітнева Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта «Поточний ремонт дорожнього покриття в с. Бортниця вул. Меліораторів Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт дорожнього покриття в с.Молодаво Третє вул. Шевченка Дубенського району Рівненської області»

1. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул.Лісова) в с.Лебедянка Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул. Польова, вул. Прорізна, вул. Зелена) в с.Привільне Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул. Лісова) в с.Кліщиха Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул. Довга, вул. Широка) в с. Черешнівка Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул. Тиха, вул. Механізаторів) в с. Іваннє Дубенського району Рівненської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний дрібний ремонт (грейдерування доріг з грунтовим покриттям вул. Хутірська) в с. Зелене Дубенського району Рівненської області»

Про надання згоди на безоплатне отримання з державної у комунальну власність Привільненської сільської ради іншого індивідуально визначеного майна

Про затвердження Програми організації громадських оплачуваних робіт на території Привільненської сільської ради на 2023 рік

Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2023 рік

Про внесення змін до рішення сесії від 23 грудня 2023 року № 1712 «Про затвердження Програми розвитку спорту Привільненської сільської ради на 2023 рік»»

Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №1706 від 23.12.2022р. «Про затвердження Програми підтримки охорони здоров’я на території Привільненської сільської ради на 2023 рік» із змінами

Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 23.12.2022р. №1714 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Привільненської сільської ради на 2023рік» зі змінами

Про внесення змін до рішення ради від 23 грудня 2022 року №1717 «Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг комунальної власності та доріг місцевого значення обласного підпорядкування Привільненської сільської ради на 2023 рік» із змінами

Про внесення змін до рішення ради №1721 від 23.12.2022 року «Про затвердження Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони на території Привільненської сільської ради на 2023 рік» із змінами

10 жовтня 2023 року Про внесення змін до бюджету Привільненської сільської територіальної громади на 2023 рік 1750800000 (код бюджету)

Про припинення діяльності фельдшерсько- акушерського пункту в селі Дубрівка вулиця Дубенська, 13 Дубенського району Рівненської області

Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 06.04.2021 №355 «Про розгляд листа Рівненської обласної ради від 11.01.2021 №02-14/02 щодо підтримки проєкту соціального менеджерства в громаді»

Земельні питання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь