Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Ювілей закладу освіти у с.Бортниця

Дата: 27.11.2023 17:07
Кількість переглядів: 65

Фото без описуУ ці дні філія Привільненського ліцею у селі Бортниця приймає вітання з нагоди особливої дати – 40-річчя від Дня заснування. У листопаді 1983 року на околиці села відчинив двері першим своїм вихованцям новозбудований навчально-виховний комплекс, символічний ключ від якого отримала завідуюча Нестеренко Тамара Анатоліївна.

За 40 років із привітних стін закладу у шкільне життя, а потім у дорослий світ, вийшло понад 1000 вихованців. Одні покоління змінюють інші, а заклад освіти, не зважаючи на зміну статусу, розквітає, набуває позитивного досвіду та авторитету.

Сьогодні філія комунального закладу «Привільненський ліцей» у селі Бортниця - це сучасний заклад освіти, який живе цікавим життям, наповненим різноманітними подіями і різноплановими заходами, яскравими проявами професійної творчості.Фото без опису

І всі ці 40 років кожен член колективу робить усе, аби тут було затишно і малюкам-дошкільнятам, і учням початкової школи. Своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого та прекрасного, і любові цієї їм вистачає на кожну дитину. А з моменту повномасштабного вторгнення росії всі члени трудового колективу активно займаються волонтерською діяльністю, підтримуючи наших захисників.

21.11.2023 у теплій та щирій атмосфері, по-родинному колектив закладу відзначив цю особливу дату. Слова вдячності за злагоджену роботу, за затишок і тепло, за любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному закладу висловили Юрій Момотюк, сільський голова, Олена Слива, секретар сільської ради, керівник даного закладу в період 2000-2017 років, Роман Мулик, заступник сільського голови, Інна Якимюк, начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери, Світлана Рачинська, староста Іваннівського старостату, Віталій Крамчинський, директор Привільненського ліцею, Ірина Кондицька, директор закладу, завідувач філії в період 2017-2023 років.

Тож бажаємо закладу завжди бути наповненим щасливим дитячим сміхом, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям - рости здоровими, розумними, успішними.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису​​​​​​​


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь