Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненську громаду відвідали представники Посольства Швеції, Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва SIDA, Програми розвитку ООН та трьох міністерств України

Дата: 27.11.2023 17:15
Кількість переглядів: 150

Фото без описуКоманда Привільненської сільської ради мала можливість представити свої результати діяльності комунальних швейних майстерень та поспілкуватись про розвиток громади із представниками Регіональної місії з оцінки прогресу і визначення майбутніх пріоритетів.

До складу Регіональної місії увійшли: радник, керівник відділу підтримки реформ Посольства Швеції в Україні Адам Амберг та координаторка проєктів Посольства Швеції в Україні Ірина Скалій, керівник програми з розвитку регіонів ПРООН Мустафа Саіт-Аметов, керівниця групи проєктів з демократичного врядування ПРООН Олена Урсу, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко, координаторка регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України Тетяна Приходько та керівник Проєкту підтримки Дія Володимир Брусіловський.

Окрім швейної майстерні, що була профінансована у 2022 році Шведським агентством SIDA, почесні гості також ознайомилися з роботою центральної публічно-шкільної бібліотеки та будинку культури.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку в цей непростий для кожного час. Від Вашої допомоги також залежить наша стійкість.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь