3
|
- технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
|
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості капусти білокачанної, моркви, квасолі, червоного буряка, огірків, цибулі ріпчастої, помідорів, апельсинів, яблук, бананів, лимонів визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості на основі Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних, галузевих стандартів та інтересів замовника.
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог:
№
|
Найменування
|
Вимоги
|
Кількість, кг
|
1
|
Капуста білокачанна
|
Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, щільні, цілком сформовані, непророслі, не зів'ялі, не тріснуті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі, типової для даного сорту форми і забарвлення.
Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків.
|
2235
|
2
|
Морква
|
Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля.
Довжина стержня: 8-15 см.
Товщина стержня (у місці максимального діаметра): 6 см.
Запах і смак властиві даному ботанічному сорту (без стороннього запаху і присмаку).
Морква харчова очищена від землі сухим способом.
|
2290
|
3
|
Квасоля
|
Зерна цілі, білі, видовжені, циліндричні, округлені кінці, довжина зерна 16 мм, товщина 6,5 мм. Зерно сухе, чисте, без сторонніх запахів і шкідників.
|
100
|
4
|
Червоний буряк
|
Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, без ознак гнилі.
Розмір коренеплодів з найбільшим поперечним діаметром повинен складати від 5,0 см до 10,0 см.
Запах і смак властиві даному ботанічному сорту (без стороннього запаху і присмаку).
Буряк очищений від землі сухим способом.
|
1760
|
5
|
Огірки
|
Стиглі, цілі, чисті, здорові, сухі, не зів'ялі, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі, типової для даного сорту форми і забарвлення.
|
540
|
6
|
Цибуля ріпчаста
|
Цибулини визрілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, непорослі, властивої для цього ботанічного сорту форми і забарвлення, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень, без ознак гнилі.
Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром для овальних форм/для решти форм, не менше: 5,0 см/6,0 см.
|
1220
|
7
|
Помідори
|
Стиглі, цілі, чисті, здорові, сухі, не зів'ялі, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі, типової для даного сорту форми і забарвлення.
|
833
|
8
|
Апельсини
|
Свіжі, зрілі, здорові, чисті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі. Запах і смак властиві апельсинам (без стороннього запаху та смаку). Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.
Середній розмір вагою 150 – 200 г.
|
2020
|
9
|
Яблука
|
Не в'ялі, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, хворобами, без ознак гнилі, однакові за забарвленням, плоди однакові за формою, за вагою 240-290 гр.
Запах і смак властиві даному ботанічному сорту (без стороннього запаху і присмаку).
За смаком: солодкі або кисло-солодкі.
|
3230
|
10
|
Банани
|
Свіжі, зрілі, здорові, чисті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту (без стороннього запаху і присмаку). Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.
За розміром: середні 14-20 см.
|
1440
|
11
|
Лимони
|
Свіжі, зрілі, здорові, чисті, без ознак механічного пошкодження та не пошкоджені шкідниками, без ознак гнилі. Запах і смак властиві лимонам (без стороннього запаху та смаку). Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.
За розміром: від 7 см. до 10 см.
|
19
|
ВСЬОГО
|
15 687
|
Кількість враховує потребу закладів освіти Привільненської сільської ради:
|
Назва закладів освіти
|
Адреса
|
Капуста білокачанна
|
Морква
|
Квасоля
|
Червоний буряк
|
Огірки
|
Цибуля ріпчаста
|
Помідори
|
Апельсини
|
Яблука
|
Банани
|
Лимони
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
1
|
КЗ «Привільненський ліцей»
|
35622, Україна Рівненська область, Дубенський район, с. Привільне, вул. Шкільна,2
|
350
|
250
|
---
|
270
|
---
|
80
|
160
|
330
|
470
|
--
|
8
|
2
|
КЗ Привільненський ліцей філія с. Бортниця
|
35621, Україна Рівненська область, Дубенський район, с. Бортниця, вул. Меліораторів,17
|
230
|
260
|
15
|
210
|
50
|
250
|
133
|
430
|
660
|
330
|
4
|
3
|
КЗ «Привільненський заклад дошкільної освіти»
|
35622, Україна Рівненська область, Дубенський район, с. Привільне, вул. Шкільна,2а
|
500
|
500
|
30
|
400
|
180
|
300
|
200
|
400
|
700
|
400
|
---
|
4
|
КЗ «Молодавський заклад дошкільної освіти»
|
35626, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Молодаво Друге, вул. Незалежності,88/1
|
300
|
300
|
20
|
150
|
100
|
200
|
100
|
300
|
400
|
150
|
---
|
5
|
КЗ «Іваннівський заклад дошкільної освіти»
|
35620, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Іваннє,
вул. Шкільна,8а
|
500
|
500
|
30
|
400
|
180
|
300
|
200
|
400
|
700
|
400
|
---
|
6
|
КЗ «Малосадівський ліцей» Привільненської сільської ради
|
35640, Україна, Рівненська область, Дубенський район с. Малі Сади вул. Центральна, 12
|
355
|
480
|
5
|
330
|
30
|
90
|
40
|
140
|
300
|
140
|
7
|
7
|
КЗ Малосадівський ліцей філія с. Придорожне
|
35640, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Придорожне, вул. Шкільна,8
|
--
|
--
|
--
|
--
|
--
|
--
|
--
|
20
|
--
|
20
|
--
|
ВСЬОГО
|
2235
|
2290
|
100
|
1760
|
540
|
1220
|
833
|
2020
|
3230
|
1440
|
19
|
|
4
|
- розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
|
Очікувана вартість предмета закупівлі становить 489 430,00 грн. з ПДВ.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі статистичної інформації щодо середніх споживчих цін на продукти харчування, що склалися на споживчому ринку Рівненської області у грудні 2023 року, моніторингу цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість капусти білокачанної, моркви, квасолі, червоного буряка, огірків, цибулі ріпчастої, помідорів, апельсинів, яблук, бананів, лимонів в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо) з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами).
Закупівля здійснюється на підставі планової потреби 2024 року.
Розрахунок потреби враховує забезпечення суворого режиму економії, забезпечення можливості здійснення відповідних видатків.
|