Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПРИДБАННЯ ПОСЛУГ ДОСТУПУ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ В СЕЛАХ МОЛОДАВО

Дата: 18.12.2023 17:31
Кількість переглядів: 55

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(з метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів оприлюднюється Привільненською сільською радою (04385327, орган місцевого самоврядування) на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 “Про ефективне використання державних коштів”  (із змінами))

 

 

1

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

ДК 021:2015 – 72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги із  доступу до мережі Інтернет)

 

2

Вид та номер закупівлі

Відкриті торги

UA-2023-12-18-012273-a

3

  • технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника за  об’єктом (Молодавський старостинський округ Привільненської сільської ради 35637, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Молодаво Третє, вул. Шевченка, 21; КЗ «Молодавський заклад дошкільної освіти» Привільненської сільської ради 35626, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с. Молодаво Друге, вул. Незалежності, 88) та з урахуванням вимог Закону України “Про електронні комунікації”, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295, Показників якості послуг із передачі даних, доступу до Інтернету та їх рівнів, затверджених наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 28.12.2012 № 803, та інших нормативно-правових актів, що забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі.

Зокрема, технічні характеристики передбачають: можливість використання послуг з доступу до  Інтернету за допомогою мережі Ethernet. Все обладнання, включаючи кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання Замовника, надається, встановлюється та налагоджується Учасником  в рамках надання послуг; безлімітний доступ до Інтернету, що не обмежує обсяг передавання та приймання даних; надання послуг цілодобово сім днів на тиждень; швидкість передачі даних не менше 100 Мбіт/с; зона відповідальності Учасника при наданні послуг: до інтерфейсу локального мережевого обладнання у кожній з точок підключення  замовника.

 

4

  • розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі становить  23796.00 грн. з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом тарифів, тарифних планів на послуги  провайдерів, що включені до реєстру провайдерів телекомунікацій (проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість послуг в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо) з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами).

Закупівля здійснюється на підставі планової потреби 2024 року.

Розрахунок потреби враховує забезпечення суворого режиму економії, забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків.

 

18.12.2023

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь