Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Закупівля бензину та дизельного палива

Дата: 05.02.2024 15:10
Кількість переглядів: 37

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(з метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів оприлюднюється Привільненською сільською радою (4385327, орган місцевого самоврядування) на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 “Про ефективне використання державних коштів”  (із змінами))

1

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

ДК 021:2015 - 09130000-9 — Нафта і дистиляти (Бензин марки А-95)

2

Вид та номер закупівлі

Відкриті торги

UA-2024-02-05-014704-a

3

обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики обумовлені вимогами до експлуатації транспортних засобів Замовника. За своїми характеристиками і показниками бензин повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Бензин має бути виготовлений на нафтовій основі, без додавання етанолу.

Бензин закупляється із врахуванням Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 927 від 01.08.2013 (із змінами), щодо введення в обіг і обіг палив, які ввозяться на митну територію України з держав - членів ЄС та інших держав (крім палива походженням з Російської Федерації та Республіки Білорусь та/або палива, власниками якого є юридичні особи, які зареєстровані на території Російської Федерації та Республіки Білорусь, або кінцевими бенефіціарами яких є Російська Федерація та Республіка Білорусь, фізичні та юридичні особи, стосовно яких застосовано спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України “Про санкції”).

Якість палива повинна відповідати вимогам Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив.

Розрахунок потреби на пальне враховує фактичні видатки на пальне на транспортні засоби, забезпечення суворого режиму економії.

 

4

обгрунтування розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 623975,00 грн. з ПДВ

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника та згідно з діючими ринковими цінами за результатами аналізу цін потенційних постачальників (проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо)) з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами), з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/).

Закупівля здійснюється на підставі наявної потреби.

Розмір бюджетного призначення: 623975,00 грн. з ПДВ

05.02.2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь