Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська сільська рада надає роз’яснення щодо оприлюдненої інформації Рівненською обласною військовою адміністрацією про завищення вартості на продукти харчування в закладах освіти.

Дата: 08.02.2024 17:42
Кількість переглядів: 65

Сільською радою створено тимчасову комісію для аналізу проведених закупівель продуктів харчування, за результатами якого не виявлено фактів завищення вартості продуктів харчування в  закладах освіти більше ніж на 50% .

Звертаємо увагу на те, що орган місцевого самоврядування не може самостійно визначати середню вартість продуктів харчування. При визначенні цін для проведення таких закупівель громадою формується офіційний запит до Головного управління статистики в Рівненській області, і лише на основі отриманої офіційної відповіді, а також моніторингу цін шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість продуктів харчування (в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Прозоро») формуються середні ціни по споживчих товарах на дату формування закупівель.

Договори на придбання продуктів харчування до 100 000 гривень укладаються терміном на один рік. В таких договорах діє умова  про те, що обсяги та ціни закупівель можуть бути змінені. Оплата за поставлений товар здійснюється згідно діючих середніх споживчих цін.

Укладені громадою договори вартістю понад 100 000 гривень проходять процес відкритих публічних закупівель, середня ціна на які формується згідно Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18 лютого 2020 року №275 із змінами. Оплата за продукти харчування здійснюється згідно заключених договорів із переможцем відкритого конкурсу (таблиця порівняльних цін продуктів харчування у закладах освіти Привільненської громади додається).

Фото без описуФото без опису

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь