Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Розвиток співробітництва із Дубенським педагогічним коледжем РДГГ

Дата: 22.03.2024 10:48
Кількість переглядів: 31

Фото без описуВ рамках підписаної у 2023 році угоди про співпрацю між Привільненською сільською радою та Дубенським педагогічним фаховим коледжом РДГУ, 21 березня на території громади перебувала делегація з числа студентів та викладачів коледжу на чолі з директором Валерієм Бабаком. В ході візиту педагоги та студенти фахового колледжу відвідали заклади дошкільної та шкільної освіти Првільненської громади в Іваннівському, Молодавському старостинських округах та адміністративному центрі громаді - Привільне.

Після короткої презентації діяльності та планів розвитку Привільненської громади на сцені Привільненського Будинку культури студенти педагогічного колледжу презентували свій заклад для учнів випускних класів Привільненської громади. Провели показову лялькову виставу для учнів поФото без описучаткових класів та дошкльнят Привільненських освітніх закладів. В свою чергу, лідери учнівського самоврядування Привільненського ліцею провели для студентів коледжу захоплюючий СТЕМ-квест.

Фахівці Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників презентували викладачам фахового коледжу свій напрямок роботи, що базується на міжмуніципальному співробітництві 4 територіальних громад в сфері освіти.

В ході пісумкового діалогу зустрічі було напрацьовано подальші напрямки співпраці, що будуть корисними як для Привільненської громади так і Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ.

Привільненська громада щиро дякує нашим партнерам за візит та відкритість до співпраці. Переконані, що спільна робота принесе гарні результати.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь