Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Дата: 04.06.2024 15:32
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Наголошуємо про сувору заборону проходу та проїзду на територію військових частин та полігонів. Територія військових частин та полігонів є небезпечною для цивільного населення. Після проведення стрільб на території навчальних об’єктів є випадки не розривання боєприпасів, які виходять з каналу ствола, тому категорично забороняється торкатися до знайдених снарядів, мін, авіабомб, підривників, трубок, зарядів, засобів імітації та інших невідомих предметів. Також забороняється  вилов риби, полювання, збирання металобрухту, грибів, косіння трави, купання у водоймах на вищезазначених територіях.

У разі виявлення на території військової частини цивільного населення, їх будуть затримувати та передавати до правоохоронних органів.

СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ фотографувати військові об’єкти, розповсюджувати (зберігати) будь-яку інформацію про стан, склад, положення угруповань військ(сил), підрозділів та їх переміщення, виконання ними бойових (спеціальних) завдань, кількість, зразки, тип, озброєння та військової техніки, об’єктів інфраструктури на особистих сторінках в соціальних мережах (в тому числі на офіційних сторінках) та месенджерах. Заборонено «співпрацю» з телеграм-каналами та іншими інтернет-додатками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь