Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

До уваги аграріїв! Оголошується прийом заявок для надання бюджетної підтримки

Дата: 25.06.2024 11:26
Кількість переглядів: 119

До відома жителів громади, фермерських господарств та інших виробників с/г продукції!!!

Повідомляємо, що 25-го червня 2024 року в Державному аграрному реєстрі розпочнеться прийом заявок на окрему бюджетну субсидію на 1 га  оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення для виробників с/г продукції, що мають у власності та/або користуванні до 120 га земель с/г призначення.

27-го червня в ДАР розпочнеться прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, які мають у власності від 3 до 100 корів ( усіх напрямів продуктивності), кіз та/або овець від 5 до 500 голів.

При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок Припиняється, про що буде оголошено в ДАР та на сайті Мінагрополітики.

Дорожня карта

для подачі заявки на спеціальну бюджетну дотацію за утримання корів, овець та/або кіз в ДАР

1. В розділі «Дані сільгоспвиробника» - перевірити банківські реквізити, електронну адресу, номер телефону, адресу для листування.

2. В розділі «Тварини» - оновити дані про кількість тварин (перевірити чи всі підтягнулися тварини).

3. В розділі «Діяльність та активність» зазначити напрямки діяльності.

4. В розділі «Доступні програми» відкрити  заявку для подачі на спеціальну бюджетну дотацію за утримання корів, овець та/або кіз та ознайомитися з нею. Потім натиснути кнопку далі.

6. Після цього система запропонує  в розділі «Тварини» обрати тварини,  на які подається дотація (можна обрати подати на  всі або вибрати окремі ).

7. Підтвердити згоду до персональних даних та подати заявку.

8. Вибрати від кого подається заявка: юридична особа, фізична особа-підприємець чи фізична особа.

9. Система перенаправляє для заповнення даних (на всі питання має бути відповідь «ТАК», 1 – демографічний номер з  ID-картки при наявності або пишемо словами відсутній, 2 – вказати напрями витрат коштів (помірні ризики –  ветеринарні препарати, утримання корів, маточного поголів’я, овець та/або кіз; низькі ризики - ветеринарні послуги, корми, оплата спожитої електроенергії), 3- якщо обрано  напрями витрат з помірних ризиків, то необхідно приєднати ПЕСМ (План екологічного та соціального менеджменту).

10. Формується заявка про приєднання шляхом підписання договору, в якій необхідно ознайомитися чи все правильно заповнено (якщо ні то можна відхилити заявку), якщо все вірно - натиснути ознайомлений та приймаю умови, підписуємо цифровим підписом.

11. При подачі заявки  відображається хто подає заявку, кількість сільськогосподарських тварин. Заявка підписується та система перенаправляє на сторінку заповнення даних  «виконано»- це означає, що все зроблено вірно. При низьких ризиках 3 питання відсутнє в заповнені даних. Знизу цього документу можна переглянути заявку, натиснувши на слово «Підпис»,  договір «Договір» та ПСЕМ.

12.Отримувач самостійно відстежує опрацювання своєї заявки через особистий електронний кабінет Державного аграрного реєстру та своєчасно реагує на повідомлення у ньому щодо здійснення всіх необхідних дій для руху заявки, усунення недоліків та її затвердження.

13. Протягом семи календарних днів з дати погодження заявки Укрдержфондом із зазначенням обсягу підтримки отримувач підписує додаток до договору з Укрдержфондом шляхом накладання електронного підпису ( після семи днів – договір зникає).

14. У разі повернення органами Казначейства бюджетних коштів через невірно зазначені отримувачем банківські реквізити поточного рахунка отримувач у дводенний строк після надходження відповідного повідомлення від Укрдержфонду має підписати заяву про внесення змін у банківські реквізити програмними засобами ведення Державного аграрного реєстру шляхом накладання електронного підпису.

 

         У разі наявності інформації про документ ПЕСМ  Вас буде повідомлено додатково.

                                                                      Виконком Привільненської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь