Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська ОТГ працює над розвитком безпеки в громаді

Дата: 12.03.2018 20:44
Кількість переглядів: 1110

Фото без описуСьогодні до Привільненської громади завітав начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС України в Дубенському районі  Михайло Домарацький. Спільно із головою громади Юрієм Момотюком та заступником Петром Дуцьким рятувальники Дубенщини обговорили подальші кроки з розвитку пожежної безпеки на території Привільненської ОТГ та розвитку Привільненської добровільної пожежної дружини «ФЕНІКС».

З метою підвищення рівня безпеки серед дітей, на базі Привільненської ЗОШ планується створення опорного закладу з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, а також гуртка «ЮніФото без опису рятувальники». Відтак, керівництво завітало до Привільненської школи, де спільно із спеціалістом з питань освіти Інною Якимюк та директором Привільненської ЗОШ Віталієм Крамчинським оглянули класні кімнати для облаштування класу безпеки та цивільного захисту.

Фото без описуСеред іншого, було домовлено про проведення Дубенськими рятувальниками виховних занять та показових навчань для учнів Привільненської громади з питань безпеки.

 

 

Варто відмітити, що активна співпраця Привільненської громади та рятувальників була розпочата в січні 2016 року після підписання, спільно із  Організацією Роботодавців «Спілка роботодавців Дубенщини», декларації про співпрацю в рамках Проекту «Підвищення ефективності транскордонної системи швидкого реагування, проведення протипожежних заходів та покращення безпеки користувачів міжнародних автошляхів Е-40 та Е-85» в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Даний проект не отримав фінансування від програми, проте співпраця Привільненської громади із 4-м пожежно-рятувальним загоном м.Дубна та організацією роботодавців «Спілка роботодавців Дубенщини» не припинялася, результатом чого стало започаткування співпраці із гміною Рацеховіце Республіки Польща.

Спільні зусилля  та чітко окреслена мета – запорука успіху!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь