Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення

23 Червня, 2023 р., 10:30
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що  відповідно  до п. 177.11 ст.177 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) фізичні особи, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням, подають податкову декларацію за останній базовий податковий (звітний) період, в якій відображаються виключно доходи від проведення підприємницької діяльності, у строки, встановлені ПКУ для місячного податкового періоду.
23 Червня, 2023 р., 10:29
До місцевих бюджетів громад, які обслуговуються Дубенською ДПІ від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень –травень 2023 року надійшло 26,9 млн гривень єдиного податку.
23 Червня, 2023 р., 10:29
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що члени фермерського господарства, якщо вони не є особами, які підлягають страхуванню на інших підставах, визначено платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) і такі платники зобов’язані стати на облік в контролюючих органах як платники ЄВ.
23 Червня, 2023 р., 10:28
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 299.1 ст. 299 ПКУ реєстрація суб’єкта господарювання як платника єдиного податку здійснюється шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку.
21 Червня, 2023 р., 09:48
Сплата майнових податків за підсумками п’яти  місяців 2023 року принесла місцевим скарбницям громад Дубенського району 44,3 млн гривень. Це на 41 відсоток більше проти аналогічного періоду 2022 року.
21 Червня, 2023 р., 09:46
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки» від 20.03.2023 р. № 2970-IX, який набрав чинності на наступний день після офіційного опублікування (набрання чинності відбулось 28.04.2023, за винятком окремих статей) оновлено редакцію пункту 44.3 статті 44 Податкового кодексу України, відповідно до якої платники податків зобов'язані зберігати документи та інформацію, пов'язані із виконанням вимог законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, упродовж визначених законодавством строків, але не менше:
21 Червня, 2023 р., 09:46
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що малолітня особа має право через свої релігійні переконання відмовитися від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податку та здійснювати будь-які платежі за номером паспорта після отримання паспорта громадянина України при досягненні нею 14-річного віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь