Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення

04 Травня, 2023 р., 09:38
Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Сплачуючи його, наші краяни дбають про добробут територіальних громад.
04 Травня, 2023 р., 09:37
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до норм Податкового кодексу України, фізичні особи, які мають у власності квартири, будинки, об’єкти нежитлової нерухомості, земельні ділянки є платниками податку за таке майно.
02 Травня, 2023 р., 14:17
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що розрахунок мінімального податкового зобов’язання ( далі – МПЗ) за 2022 рік подається як додаток до податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи на 2023 рік (пункт 64 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), абзац 2 пункту 297 прим.1.7 статті 297 прим.1 ПКУ).
02 Травня, 2023 р., 14:16
Упродовж січня-березня 2023 року до  Зведеного бюджету платниками податків Дубенщини сплачено 448,2 тис гривень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.
02 Травня, 2023 р., 14:14
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що право на податкову знижку має фізична особа, яка є найманою особою, виключно до доходів, одержаних протягом року у вигляді заробітної плати.
01 Травня, 2023 р., 09:27
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що згідно з п. 178.4 ст. 178 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також іноземці та особи без громадянства, які стали на облік у контролюючих органах як самозайняті особи та є резидентами, подають податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) за результатами звітного року відповідно до розд. IV ПКУ у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, в якій поряд з доходами від провадження незалежної професійної діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи.
01 Травня, 2023 р., 09:26
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що до 1 травня поточного року мають подати декларацію про майновий стан і доходи особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, фізичні особи-підприємці на загальній системі оподаткування та громадяни, які отримували доходи не від податкових агентів чи інші доходи, які підлягають декларуванню.
01 Травня, 2023 р., 09:25
Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що на Дубенщині станом на перше квітня 2023 року рівень податкового боргу до Зведеного бюджету склав 65 млн гривень.
28 Квітня, 2023 р., 16:42
Відповідно  до розпорядження голови облдержадміністрації- начальника обласної військової адміністрації «Про заборону заїзду на територію лісового фонду області транспортних засобів та відвідування хвойних лісів протягом пожежонебезпечного періоду у 2023 році» забороняється доступ до хвойних лісів та заїзд на територію лісового фонду району( крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарської мети, та відвідування населенням хвойних лісів при 5-му класі пожежної небезпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь