Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Липня, 2017 р., 10:27
Протягом серпня-грудня 2017 року на території Привільненської громади реалізовуватиметься проект «Високі пригоди», який переміг у конкурсі проектів Корпусу Миру США в Україні.
26 Липня, 2017 р., 10:11
Привільненська громада стала переможцем обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. В рамках даного проекту на території Привільненської ОТГ в селах Привільне та Молодаво будуть обласштовані майданчики із вуличними тренажерами.
21 Липня, 2017 р., 15:14
20 липня у Привільненську громаду завітали учасники кластерного тренінгу «Децентралізація та інновації в розвитку ОТГ» із Закарпатської, Івано-Франківської,  Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської та Рівненської областей. Захід проведений в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ».
13 Липня, 2017 р., 15:58
Івана Купала — традиційне свято, яке відзначається в Україні в ніч на 7 липня. В Привільненській громаді воно пройшло з усіма українськими традиційними обрядами та піснями.
12 Червня, 2017 р., 18:02
Сільський голова Привільненскої ОТГ, Юрій Момотюк, оглянув місце облаштування майбутньої автобусної зупинки в с.Привільне.
12 Червня, 2017 р., 17:45
За співпраці інціативної групи  та Привільненської сільської ради в с.Привільне по вул.Тихій облаштовано спортивно-ігровий майданчик.
12 Червня, 2017 р., 10:07
Нещодавно, Привільненську об’єднану територіальну громаду відвідала моніторингова місія Європейського Союзу.
12 Червня, 2017 р., 09:52
В ході засідання депутатським корпусом Привільненської сільської ради ухвалено ряд рішень щодо створення Комунального підприємства, місцевої пожежної охорони та комунального закладу Привільненської сільської ради «Молодаський ДНЗ (ясла-садок)».
08 Червня, 2017 р., 12:56
В рамках підписаної Угоди про співпрацю Привільненської сільської ради та проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» проводяться комплексні енергозберігаючі заходи приміщення ФАПу с.Дубрівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь