Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Вересня, 2017 р., 14:49
Сьогодні в Привільненській громаді приємна та радісна подія – свій шлюб зареєстрували Юлія та Ігор Вовчики.
21 Вересня, 2017 р., 10:30
В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Привільненською ОТГ і та ґміною Рацеховіце (Республіка Польща) протягом 16-18 вересня з  офіційниим візитом на території Польщі перебувала делегація Привільненської громади.
21 Вересня, 2017 р., 10:29
17 вересня у м.Здолбунів пройшов І етап спортивних змагань серед ОТГ, сіл та селищних Рівненської області. Цього річ у конкурсі «Краще спортивне село-2017» взяли участь Привільненська, Мирогощанська, Млинівська, Бокіймівська та Острожецька об’єднані територіальні громади. Представники Рівненського, Здолбунівського та Корецького районів.
14 Вересня, 2017 р., 16:04
Нещодавно, за кошти бюджету Привільненської сільської ради,  проведено капітальний ремонт вулиці Центральна в с.Привільне.
14 Вересня, 2017 р., 15:54
В рамках реалізації проекту "Високі пригоди", що фінансується Корпусом Миру США в Україні та співфінансується Привільненською сільською радою для учнів Привільненської ОТГ проведено тренінг Teambuilding for Teens.  45-ть учнів 7-10 класів вчились розуміти свою роль у команді задля досягнення спільної мети. Дякуємо Сергію Терентьєву за цікаву та змістовну роботу з дітьми.
14 Вересня, 2017 р., 15:39
Привільненська об’єднана територіальна громада  отримала відзнаку організаторів конкурсу в двох номінаціях районного фольклорного свята «З народної криниці» посівши друге місце в конкурсі виставки декоративно-ужиткового мистецтва та української кухні.
08 Вересня, 2017 р., 10:43
За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на території Привільненської ОТГ розпочато роботи з реалізації проекту «Капітальний ремонт будівлі (заміна даху) ДНЗ (ясла-садок) "Бджілка" на вул. Шкільна 2а, в с.Привільне Дубенського району Рівненської області».
07 Вересня, 2017 р., 17:15
В рамках проекту «Високі пригоди», що фінансується Корпусом Миру США в Україні та співфінансується Привільненською сільською радою, для учнів Привільненської ОТГ проведено «Школу виживання». Туристичні навчання проведено за співпраці з Дубенською районною станцією юних туристів у лісовому масиві села Липа Дубенського району.
01 Вересня, 2017 р., 14:22
http://ndtv.com.ua/videosyuzheti/silska-meditsina-fapu-v-dubrivtsi-mozhut-pozazdriti-deyaki-likarnyani-viddilennya-video/
01 Вересня, 2017 р., 13:55
Нещодавно, громада села Дубрівка Привільненської об’єднаної територіальної громади Дубенського району відзначали довгоочікуване свято - відкриття сучасного ФАПу, відремонтованого за сприяння проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3". Особливість цього проекту в тому, що недавно створена на території Привільненської ОТГ громадська організація «Розумна громада» всього за 4 місяці зуміла розробити, відстояти та успішно реалізувати мікропроект «Комплексні енергозберігаючі заходи в приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту с.Дубрівка Дубенського району Рівненської області шляхом проведення капітального ремонту».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь