Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2021 р., 12:36
За ініціативи активних мешканців та підтримки Привільненської сільської ради протягом вересня-жовтня 2021 року в Будинку культури с.Привільне проведено три засідання загальних зборів власників земельних ділянок (паїв) та представників ТОВ «Західна агровиробнича компанія». Щоразу учасниками заходу ставали понад 110 орендодавців. Учасники зборів наголошували на низькій орендній платі за користування земельними ділянками та відсутністю будь яких документів, що засвідчують співпрацю із орендарями. Сільський голова Юрій Момотюк інформував присутніх також і про відсутність співпраці представників компанії із громадою загалом.
26 Жовтня, 2021 р., 17:34
25 жовтня 2021 року на базі Будинку культури села Привільне відбувся відбірковий етап огляду-конкурсу гумористів „Поліські пересмішники", який проводиться щорічно з метою розвитку дитячої та юнацької виконавської майстерності.
18 Жовтня, 2021 р., 00:11
У свято Покрови Пресвятої Богородиці святковий концерт приурочений 460-річчю з моменту першої згадки про село Молодаво Зі словами привітань до присутніх на святі звернувся сільський голова Юрій Момотюк, депутат Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук, голова Варковицької громади Юрій Парфенюк та виконавчий директор ТОВ «Агро-Класік» Тамара Білоусова. А святковий настрій  мешканцям та гостям Молодава створювали колективи закладів культури та установ Привільненської територіальної громади.
12 Жовтня, 2021 р., 23:19
На тиждень Првільненська громада перетворилася на знімальний майданчик. Адже в рамках міжнародного молодіжного проекту молодь з Привільного, Авангарду, Києва, Берліну, Гамбургу працюють в одній команді і набувають вмінь та навиків кіномистецтва. В ході такої роботи молодь навчається акторській майстерності, працюють в командах дизайнерів, звукооператорів, гримерів, режисерів та просто спілкуються один з одним.
12 Жовтня, 2021 р., 23:16
В рамках підписаної Угоди про партнерство та побратимство, з метою напрацювання подальших кроків співпраці Привільненську громаду відвідала делегація Авангардівської територіальної громади Одеської області.
03 Жовтня, 2021 р., 09:00
Учитель – горде звання, яке по життю несуть тільки найбільш гідні люди! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині нехай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!
01 Жовтня, 2021 р., 16:42
У стінах Привільненського ліцею було проведено зустріч зі срібним призером Паралімпійських ігор Tokyo 2020, чемпіоном Європи та світу 2021 з параканое Миколою Синюком. Привітав та вручив грошовий подарунок від громади спортсмену сільський голова Юрій Момотюк та вкотре наголосив, що Микола – гордість Привільненської громади і приклад для наслідування кожного. Педагоги зі слізьми на очах переглядали відеозапис перемоги свого випускника під гімн України, котрий лунав завдяки йому. Учні ліцею стрічали чемпіони гучними оплесками, піснями та гордо стояли поруч.
01 Жовтня, 2021 р., 16:29
З 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:
30 Вересня, 2021 р., 09:28
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь