Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Жовтня, 2021 р., 09:00
Учитель – горде звання, яке по життю несуть тільки найбільш гідні люди! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині нехай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!
01 Жовтня, 2021 р., 16:42
У стінах Привільненського ліцею було проведено зустріч зі срібним призером Паралімпійських ігор Tokyo 2020, чемпіоном Європи та світу 2021 з параканое Миколою Синюком. Привітав та вручив грошовий подарунок від громади спортсмену сільський голова Юрій Момотюк та вкотре наголосив, що Микола – гордість Привільненської громади і приклад для наслідування кожного. Педагоги зі слізьми на очах переглядали відеозапис перемоги свого випускника під гімн України, котрий лунав завдяки йому. Учні ліцею стрічали чемпіони гучними оплесками, піснями та гордо стояли поруч.
01 Жовтня, 2021 р., 16:29
З 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:
30 Вересня, 2021 р., 09:28
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
28 Вересня, 2021 р., 16:53
З керівниками закладів освіти територіальних громад-партнерів міжмуніципального співробітництва 27 вересня у Привільному працював потужний тренер - Руслан Краплич. Захід проведено в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Фундацією імені князів-благодійників Острозьких та Привільненською громадою за співпраці із Рівненським ОІППО. Керівники закладів та установ освіти Бокіймівської, Варковицької, Привільненської та Семидубської територіальних громад пройшли тренінг «Стратегічне планування закладу освіти».
28 Вересня, 2021 р., 16:42
Ще один заклад громади має можливість надавати освітні послуги в комфортних умовах, котрі віднині не залежать від початку чи завершення опалювального сезону.
28 Вересня, 2021 р., 16:40
В ході проведення урочистостей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек громадською організацією "Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації" було підведено підсумки обласного конкурсу-рейтингу «Культурний патрон громади» відзнаку котрого отримала Привільненська територіальна громада.
26 Вересня, 2021 р., 15:03
Сьогодні ми святкуємо ваше професійне свято і хочемо побажати, щоб ви завжди були здорові, щоб дух ваш був бадьорий і веселий! Доброго вам серця, величезного терпіння і великої любові до наших маленьких бешкетників! Хай не черствіють ваші душі, не старіє оптимізм, не зникають з облич привітні усмішки! Будьте щасливі, живіть в достатку, радості та добробуту! Теплоти вам і розуміння, любові та поваги, краси та радості на довгі роки!
22 Вересня, 2021 р., 18:43
За ініціативи мешканців громади та підтримки Привільненської сільської ради 22 вересня в Привільному проведено загальні збори власників паїв та орендарів земельних ділянок. Причиною такого зібрання стало низька орендна плата та невчасні виплати за користування землею ТОВ «Західна агровиробнича компанія». Люди висловлювали своє обурення щодо відсутністю комунікації між орендарями та орендодавцями, відсутністю оформлених належним чином Угод, недоплатами коштів за користування земельними ділянками та неодноразово наголошували на позиції розірвання такого співробітництва. Підготовлених мешканцями заяв про розірвання Угод (а їх було написано більше 100) представниками агрокомпанії прийняті не були.
20 Вересня, 2021 р., 20:27
Протягом півроку педагоги закладу проходили навчання, що дозволило якісно використовувати інноваційне обладнання, яке було придбано в рамках проекту «Створення центру СТЕМ-освіти». Сьогодні ж керівництву Привільненської громади було презентовано перші досягнення роботи із 3-d – принтером та ручками, цифровим мікроскопом, телескопами та іншим обладнанням. З 1 вересня в навчальному закладі започатковано спецкурс із роботехніки, а об’ємні модемі діти вивчать шляхом їх створення за допомогою 3-d – ручок. Проведено декілька нічних досліджень спостереження місяця та планет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь