Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Вересня, 2021 р., 20:18
Нещодавно в місті Копенгаген (Данія) відбулися фінальні змагання чемпіонату світу з параканое в якому наш земляк Микола Синюк виборов золоту нагороду та став ЧЕМПІОНОМ СВІТУ
20 Вересня, 2021 р., 20:07
Нещодавно, в м.Ковель відбулись ХХХVll Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное "День машинобудівника" на котрих гідно виступила команда Привільненської громади:.
17 Вересня, 2021 р., 16:35
Нещодавно, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбулась двостороння зустріч керівництва громад Привільне та Odranci (Словенія) у м.Київ. До переговорів, щодо можливих напрямків міжнародного співробітництва громад доєднався заступник Директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Андрей Хорват.
17 Вересня, 2021 р., 15:51
Захід «Мости довіри» - налагодження стійкого партнерства між громадами України та Словенії, що проходив за підтримки «U-LEAD з Європою» зібрав представників 14 територіальних громад України та 11-ть представників муніципалітетів зі Словенії. Почесними спікерами заходу стали заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода, посол Словенії в Україні Україні Томаш Менцін, представник ЄС в Україні Ксав’є Камю, Директор Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Владімір Пребіліч, заступник Директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ, віце-президент Асоціації муніципалітетів Словенії, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожанті міжнародний експерт з фінансування місцевого економічного розвитку (Словенія) Сасо Радовановіч.
17 Вересня, 2021 р., 14:54
Участь у форумі взяли представники громад Рівненщини та Волині, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, народні депутати України. Серед присутніх – представники місцевої влади, правоохоронних та фіскальних органів, Асоціації міст України, територіальних громад та їх асоціацій.
17 Вересня, 2021 р., 11:50
Нещодавно, на черговому засіданні члени архітектурно-містобудівної ради при відділі інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Дубенської райдержадміністрації погоджено 4 проєкти Привільненської територіальної громади.
17 Вересня, 2021 р., 10:51
День рятівника – свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді.
16 Вересня, 2021 р., 11:17
Протягом 10-12 вересня підлітки Привільненської громади стали учасниками проєкту "Мистецька резиденція замку "Краснодвір", який був спрямований на відродження старовинної архітектури. Спільно із дітьми з Луганської області та міста Надвірна вони творили та надихалися заради збереження історичної спадщини замку Краснодвір. Учасники проекту відібрали три найкращі роботи, котрі будуть виставлені аукціон, а виручені кошти спрямуються на розвиток та облаштування замку.
10 Вересня, 2021 р., 10:29
10 вересня, в день пам’яті преподобного Іова, ігумена Почаївського, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон з архіпастирським візитом відвідав Свято-Троїцьку громаду с. Привільне Дубенського благочиння. Тут, на місці будівництва нового храму, владика очолив Божественну літургію.
09 Вересня, 2021 р., 10:21
Будівництво індустріального парку, створення місцевої пожежної команди, десятки проектів та залучені інвестиції на розвиток громади: голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський із робочою поїздкою відвідав Привільненську територіальну громаду

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь