Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2021 р., 11:19
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, в ході урочистих заходів з нагоди Дня місцевого самоврядування, нагородив голову Привільненської громади Юрія Момотюка Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом.
07 Грудня, 2021 р., 09:27
3 грудня відбулося урочисте відкриття Офісу старости Привільненської сільської ради сіл Малі Сади, Великі Сади та Придорожне. Приміщення, в котрому 30 років тому планувалось розміщення адмінприміщення громади, віднині використовується за призначенням. Нещодавно тут були завершені ремонтні роботи  та облаштування твердопаливної котельні, що створює комфортні умови для отримання послуг мешканцями громади та роботи працівників. Нагадаємо, що в приміщенні Офісу старости працює також фельдшерсько-акушерський пункт та бібліотека.
06 Грудня, 2021 р., 12:52
На черговій сесії Привільненської сільської ради було виділено субвенцію КНП «Дубенська міська лікарня» Дубенської міської ради для проведення асфальтування під’їзної дороги для заїзду киснезаправного транспорту; затверджено Положення про порядок призначення та виплати грошової винагороди обдарованим дітям громади; перелік об’єктів комунальної власності сільської ради та надано підтримку Привільненському КП «Господар». Внесено зміни до бюджету громади на 2021 рік та надано дозвіл на виготовлення технічних паспортів на об’єкти комунальної власності громади та ін. Загалом депутатським корпусом розглянуто 12 питань порядку денного та понад 40 звернень громадян.
06 Грудня, 2021 р., 12:42
Щиро вітаємо Вас з нагоди свята - Дня Збройних сил України. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це - свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, молодих солдатів та учасників АТО, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни, усіх чоловіків, які проходили військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.
06 Грудня, 2021 р., 09:42
У Привільному та Малих Садах відбувся забіг "Марафон, який ніхто не хоче бігти" Проєкт створений, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України. До заходу долучились ветерани війни, члени їх сімей та активні представники громади.
01 Грудня, 2021 р., 10:41
За рахунок коштів місцевого бюджету громади оновлено матеріально-технічну базу відділення з веслування на байдарках і каное в с.Іваннє. Для юних спортсменів – це можливість більш ефективніше проводити тренування в спортивному залі, та розвивати навики веслування без виходу на воду в зимовий період.
30 Листопада, 2021 р., 16:38
29 листопада з ініціативи центру професійного розвитку педагогічних працівників та підтримки Привільненської сільської ради відбувся івент «Зміцнення партнерства та міжмуніципального співробітництва територіальних громад в сфері освіти» на котру завітали керівники Варковицької, Смизької, Повчанської, Тараканівської та Вербської територіальних громад Дубенського району. В ході зустрічі керівник центру Наталія Мельнікова окреслила спектр освітніх послуг наданих педагогам закладів освіти Варковицької, Бокіймівської, Семидубської та Привільненської територіальних громад, що входять до міжмуніципального співробітництва в сфері освіти.
26 Листопада, 2021 р., 11:10
24 листопада відбулася четверта зустріч власників земельних ділянок (паїв) та представників ТОВ «Західна агровиробнича компанія» в ході якої орендарі продовжили видачу ксерокопій договорів та запевнили про підвищення вартості оренди за користування землею, проте чітких термінів виконання таких обіцянок не має.
18 Листопада, 2021 р., 16:45
Сьогодні відбулося чергове засідання сесії Привільненської сільської ради на котрому було затверджено звіт про виконання бюджету громади за 9 місяців поточного року та внесено зміни до нього з урахування перевиконання. Основними видатками після змін бюджету стане завершення робіт з реконструкції котельні шкіл с.Іваннє та с.Бортниця, придбання техніки спеціального призначення для комунального підприємства, оновлення матеріально-технічної бази відділення з веслування на байдарках і каное та ремонт дитячого майданчику в с.Зелене. Також спрямовано кошти на підтримку медицини та розвитку інфраструктури громади. Виділено субвенції Дубенському районному управлінню ДСНС України для придбання паливно-мастильних матеріалів та ГУ Національної поліції на виконання обласної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю.
16 Листопада, 2021 р., 15:57
З метою налагодження партнерських стосунків, враховуючи традиції двох слов’янських народів Привільненська громада та гміна Вішнєв підписали Угоду взаємної співпраці, що передбачає налагодження двохсторонніх контактів у сфері освіти, культури, спорту, туризму, охорони навколишнього середовища, розвитку молодіжного середовища, підприємництва та безпеки територій, співпраці громадських організацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь