Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Червня, 2021 р., 19:20
Найбільше від стихії постраждали села Кривуха та Малі Сади. Одне домогосподарство в прямому сенсі лишилося без даху над головою. Суботнього ранку Привільненською громадою скликано комісію з надзвичайних ситуацій. На місці події працює керівництво громади, поліцейський офіцер громади. Задіяно техніку спеціального призначення, місцеву та добровільну пожежні команди, та небайдужих мешканців громади. Проводяться усі необхідні заходи щодо усунення наслідків стихії. Матеріальні збитки підраховуються.
20 Червня, 2021 р., 09:42
Шановні медичні працівники Привільненської громади! З нагоди вашого професійного свята – Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!
19 Червня, 2021 р., 14:59
Фермер - не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм.
03 Червня, 2021 р., 19:01
Розуміючи важливість підтримки та розвитку веслувального виду спорту, нещодавно Привільненською громадою придбано рятувальні жилети для дітей, що займаються у віділенні веслування на байдарках та каное у с.Іваннє.  Це перший крок громади, який буде продовжено у майбутньому.
30 Травня, 2021 р., 18:09
Договір про партнерство між Привільненською та Бугринською громадами підписано 27 травня в ході офіційного візиту Привільненської делегації до Бугринської територіальної громади. Договір про партнерство передбачає обмін досвідом та спільні кроки громад з розвитку безпеки, освіти, культури, медицини та загального соціально-економічного розвитку територій.
26 Травня, 2021 р., 14:08
Очільник громади та працівники виконавчого апарату Степанської селищної ради ознайомились із ключовими аспектами залучення позабюджетного фінансування через проєктну діяльність. Оглянули офіс поліцейського офіцера громади, Привільненський будинок культури, молодіжний центр, публічно-шкільну білібліотеку, ЦНАП, відділ освіти і соціокультурної сфери, ценр підвищення кваліфікації педагогічних працівників, амбулаторію. Поспілкувались із керівниками закладів освіти.
24 Травня, 2021 р., 14:14
Шість років поспіль традиційним заходом Привільненської сільської ради є проведення виїзного Дня депутата, котрий щороку відбувається 22 травня. В цей день депутатський корпус, члени виконавчого комітету, керівники установ відвідали кожен куточок громади: заклади шкільної та дошкільної освіти, медицини, культури, стадіони, центр надання адміністративних послуг для населення, комунальні підприємства, місцеву пожежну частину та старостати. Проаналізували найбільш проблемні об’єкти, що потребують коштів для їх «відродження».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь