Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2022 р., 19:21
29 січня 2022 року ми відзначаємо 6-ту річницю Привільненської територіальної громади.
05 Січня, 2022 р., 11:22
Нещодавно в відділі центру надання адміністративних послуг для населення Привільненської сільської ради розпочав роботу другий державний реєстратор, що дозволило розширити його спектр послуг. Віднині тут можна здійснити реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та реєстрацію речових прав на нерухоме майно.
30 Грудня, 2021 р., 12:01
Одним із пріоритетів роботи Привільненської громади був та залишається напрямок з розвитку дошкільної і загальної середньої освіти; сприяння розвитку науково-дослідницької діяльності в навчальному процесі та якісної підготовки до ЗНО випускників громади; підвищення професійного рівня педагогів громади. Видатки на утримання закладів освіти у 2021 році становили 66% від загального бюджету громади.
29 Грудня, 2021 р., 17:56
Приміщення клубу с.Кривуха, котре десятки років не «бачило» ремонтно-будівельних робіт – починає відновлюватися. Протягом 2020-року тут були проведено внутрішній косметичний ремонт, ремонт електромережі, придбано крісла і меблі, замінено двері та частково відремонтовано фасад. Нещодавно силами комунального підприємства «Господар» Привільненської громади було облаштовано твердопаливний котел, який дасть змогу обігріти зал та створити комфортні умови для мешканців громади.
24 Грудня, 2021 р., 10:18
У зв’язку зі звільненням головного лікаря Привільненської амбулаторії та відсутності держаного фінансування (НЦЗУ) сільська рада була вимушена взяти на себе повне фінансування ФАПів,  що перебували в підпорядкуванні Привільненської амбулаторії. На їх утримання з місцевого бюджету громади було виділено майже два мільйони гривень.
22 Грудня, 2021 р., 17:57
21 грудня проведено два засідання сесії Привільненської сільської ради. На  черговому засіданні 17 сесії розглянуто 18 питань порядку денного, понад 50 звернень громадян та прийнято звернення ради до вищих органів місцевого самоврядування, що стосується оплати вартості послуг транспортування газу.
18 Грудня, 2021 р., 15:36
Після доєднання до Привільненської громади колишньої Іваннівської сільської ради, першим зі стратегічних кроків громади стало питання облаштування твердопаливної котельні  для закладів освіти в с.Іваннє. Для цього було вирішено реконструювати побудоване у 1970-х роках приміщення котре мало б і виконувати цю функцію, проте нажаль воно просто занепадало з роками. В переддень Святого Миколая відбулось перше випробування твердопаливної котельні, котра буде опалювати два приміщення – місцеву школу та садочок. Успішне випробування подачі тепла було здійснено в заклад дошкільної освіти, а в понеділок заплановано випробування подачі тепла до приміщення Іваннівської гімназії. Проте на цьому проект не завершено. У 2022 році заплановано роботи з облаштування теплотраси для опалення 3-го приміщення - клубу с.Іваннє, котрий нині знаходиться без будь-якого опалення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь