Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Серпня, 2023 р., 09:55
17 серпня до Привільненської громади завітали представники громадських організацій та медіа з Чехії. Після презентації діяльності Привільненської громади та спілкування із керівниками закладів, установ було підписано Меморандум про партнерство та співпрацю у сфері культури та освіти, розвитку молодіжного середовища, екології та ініціатив, що сприятимуть економічному розвитку територій.
14 Серпня, 2023 р., 13:23
Для забезпечення потреб виконання бойових завдань однієї з ВЧ де проходять службу декілька мешканців нашої громади придбано та передано автомобіль Peugeot boxer. Для виконання бойових завдань авто доставлено військовослужбовцем Василем Луцюком. Автомобіль придбано за рахунок коштів працівників виконавчого апарату, закладів та установ Привільненської громади. Дякуємо кожному, хто долучився до важливої справи, що наближає нашу перемогу!
28 Червня, 2023 р., 18:02
Сьогодні ми провели в останню дорогу Олександра Володька. У березні минулого року Олександра було призвано до лав Збройних Сил України. Протягом січня-березня він приймав участь у бойових діях в Бахмуті. Воїн отримав поранення та перебував на реабілітації.
21 Червня, 2023 р., 22:46
20 червня керівниками НУВГП та Привільненської громади підписано меморандум про співпрацю та взаєморозуміння що передбачатиме сталий розвиток регіону.
15 Червня, 2023 р., 16:45
Сьогодні до Привільненської громади завітали представники команди громадської спілки «Рівне ІТ кластер». В ході робочої зустрічі гостям презентовано результати діяльності територіальної громади в напрямку економічного розвитку, науково-дослідної роботи в закладах освіти громади, забезпечення якісних послуг для населення, екологічних ініціатив та безпекових факторів діяльності. Керівники закладів, установ та відділів Привільненської громади коротко окреслили пріоритетні напрямки роботи та зупинилися на проблемних питаннях, що турбують їх.
15 Червня, 2023 р., 16:41
14 червня у Будинку культури с.Привільне було проведено благодійний концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь «Все буде Україна». В ході проведення заходу громадою було зібрано понад 11000 гривень, що будуть використані на підтримку наших військовослужбовців.
07 Червня, 2023 р., 10:00
Для забезпечення потреб виконання бойових завдань однієї з ВЧ де проходить службу наш мешканець громади Володимир Паска Привільненською громадою придбано та передано повнопривідний автомобіль OPEL Frontera.
06 Червня, 2023 р., 10:03
В ході реалізації проекту «МегаГромади» громади Рівненської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей взяли участь у навчальній поїздці до Чехії та Словаччини. Метою навчальної поїздки було вивчення успішних практик державно-приватного партнерства, співпраці з недержавними організаціями, прикладів відновлення об’єктів культурної спадщини, ревіталізації історичних будівель у селі,розвитку туризму, що сприяє економічному розвитку територій.
05 Червня, 2023 р., 09:01
Свято Трійці - це одне з найважливіших свят, що розкриває глибини християнської віри. У цей день ми вшановуємо всемогутнього триєдиного Бога. Людські серця наповнюються любов’ю, щирістю та всепрощенням, примножуючи спільне прагнення жити та творити добро на рідній землі. В ці світлі дні ми відзначаємо свято, яке об’єднує всіх жителів нашої громади – День села. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила і свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!
30 Травня, 2023 р., 13:00
На виконання заходів Меморандуму про співробітництво, укладеного між Привільненською громадою та Фундацією ім. князів-благодійників Острозьких Привільненську громаду відвідав гість зі США Петро Річард Костів. В ході візиту було презентовано роботу Привільненської громади та ознайомлено із діяльністю закладів, установ. Відвідано промисловий майданчик майбутнього екологічного індустріального парку HEMPY UA та інші інвестиційні майданчики громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь