Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Грудня, 2022 р., 12:31
200 продуктових пакетів, 100 пакетів гігієни, 620 банок консерв, 720 кг вермішелі, 300 кг борошна, 600 крупи, 70л. олії, печиво, овочі,  мед, цукор тощо. 55 упаковок памперсів, засоби гігієни, одіяла, дезинфікатори, будівельні матеріали, бензо- та електроінструменти, тощо доставлено керівником громади  мешканцям Білозерської громади (Херсонська область) та Лиманської громади (Донецька область). З березня/травня 2022 року дані громади були окуповані російськими військами. Території зазнали важких руйнувань соціальної інфраструктури та житлових будинків, а наші співгромадяни на визволених територіях знаходяться у складній гуманітарній кризі.
16 Грудня, 2022 р., 11:58
За співпраці із представниками гуманітарної місії "Проліска" у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією Save the Children in Ukraine в рамках проєкту "Захист дітей у надзвичайних ситуаціях" для діток, що вимушено покинули свої домівки та проживають на території Привільненської громади проведено розважальні заходи. По завершенні заняття, кожна дитина отримала рюкзак із канцелярським приладдям.
25 Листопада, 2022 р., 15:40
У Привільненській сільській раді (актова зала) та на території комунального підприємства «Господар» Привільненської громади розпочали свою роботу «Пункти незламності». Тут кожен мешканець громади має можливість зарядити телефон, ліхтарик, зігрітися,попити теплого чаю.
25 Листопада, 2022 р., 15:40
Протягом 2019-2022 років в Привільненській громаді облашто-вано 7 твердопаливних котелень для обігріву приміщень Привільненської, Молодавської, Іваннівської,Бортницької шкіл та приміщень Молодавського дитсадку та ФАПу.  Облаштовано котельні для обігріву Молодавського та Малосадівського старостинських офісів, де також розміщені ФАПи, бібліотеки. Відновлено опалення клубу в селі Кривуха.
20 Листопада, 2022 р., 10:19
Цього року День працівника сільського господарства, який Україна відзначає 20 листопада, особливий. Саме зараз українці, як ніколи, зрозуміли цінність роботи агросектору.  Сіяти під ракетним дощем, рятувати поля від шкідників та рашистських паразитів, «конфісковувати» ворожу техніку для потреб ЗСУ, збирати врожай на замінованих полях, ремонтувати трактори й трошки — українські танки, платити податки та донатити на армію — це все під силу нашим аграріям. Вони дійсно тримають аграрний фронт і підтримують не тільки продовольчу безпеку в тилу, а й бійців на передовій.  Щиро вітаємо з Днем працівників сільського господарства. Бажаємо впевнено тримати курс на успіх, процвітання. Бажаємо кожного разу досягати мети та насолоджуватися щедрими врожаями своїх ідей, своєї роботи.  Миру, добробуту та міцного здоров’я!
15 Листопада, 2022 р., 14:35
Кожен з нас бачив мультфільми. Вінні Пух, Тачки, Панда Кунг-фу і багато інших. Та чи можливо перетворити їх сюжети та героїв на екологічних персонажів? Уявляємо, що Вінні Пух бореться за чистоту в лісі, або Панда Кунг-фу це екологічний дизайнер, що створює нові меблі з бамбукових палочок. Або японські комікси манга, коли історія - це набір з декількох картинок. Підемо далі. Згадаймо герби міст. Можна перетворити цілі регіони або міста на історії і викласти лише однією картинкою. Так виникають бренди, логотипи.
15 Листопада, 2022 р., 14:03
Нещодавно в рамках навчальної програми з кругового дизайну CLEAN створеної громадською організацією Інститут креативного міста за підтримки Українсько-данського молодіжного дому для учнів Привільненського ліцею було проведено практичне знання з моделювання публічних просторів.
15 Листопада, 2022 р., 12:41
Саме такий захід було проведено в Привільненській громаді в процесі реалізації проєкту “Ділимося хлібом”. В ході випікання весільних калачів та “гусей” учасники заходу знайомилися із культурно-обрядовими звичаями нашого краю, наспівували обрядових пісень під час випікання весільного хліба, обмазували тістом чоловіків та перехрещували хліб перед випіканням, замішували “прісне тісто” та власноруч прикрашали весільні калачі. Гарним завершенням заходу згідно традицій став святковий поділ калачів та пригощення ним усіх присутніх. Проект «Ділимося хлібом» реалізовується за співпраці із Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Глобального фонду для фондів громад. З Україною в серці!
09 Листопада, 2022 р., 13:46
Щиро бажаємо вам міцного здоров’я та мирного неба, творчої наснаги, мистецьких досягнень на благо відродження, збереження культурних та духовних надбань України.
07 Листопада, 2022 р., 16:42
Швейцарська програма «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі (ОТ4D)» запрошує жителів громади на навчання з органічного ягідництва. Початок навчання: листопад 2022 – березень 2023 року Теми навчання: планування господарства, введення в культури малини (коротко полуниці), сорти, шкідники та хвороби, засоби захисту та добрива, підготовка поля, догляд поля, тепличні технології. Весною та літом 2023 року заплановані практичні навчання на органічних ягідних фермах Рівненської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь