Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Червня, 2022 р., 09:32
28 червня 1996 Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України - першу Конституцію незалежної української держави. Саме тут закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.
27 Червня, 2022 р., 11:30
Привільненська громада працює над підвищенням рівня безпеки мешканців в умовах воєнного стану. А одним із найголовніших напрямків роботи в даній ситуації стало питання щодо створення умов з метою підвищення рівня безпеки для мешканців. Відтак, на черговій сесії сільської ради 24 червня, одноголосним рішенням депутатського корпусу затверджено кошторисні розрахунки вартості поточного ремонту споруди цивільного захисту в с.Бортниця та встановлення системи оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях в адміністративному центрі та у кожному з трьох старостинських округів громади. Затверджено План реагування на надзвичайні ситуації та план заходів щодо забезпечення охорони врожаю від пожеж на території Привільненської громади.
10 Червня, 2022 р., 11:37
В рамках грантової гуманітарної програми швидкого реагування «Гуманітарна солідарність», що реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. тимчасово переміщені особи, що нині мешкають на території Привільненської громади отримують допомогу в вигляді продуктів довготривалого зберігання.
10 Червня, 2022 р., 11:33
8 червня Привільненською громадою були проведені роботи з демонтажу «Пам’ятнику чекістам і радпартактиву», що знаходився в районі «Луцького перехрестя» поблизу с.Панталія. За таке рішення одноголосно проголосували депутати громади 31 травня 2022 року.
10 Червня, 2022 р., 11:30
Сьогодні педагогами Іваннівської гімназії проведено надважливий виховний захід на тему безпеки підлітків в умовах воєнного стану, безпеки вдома, на вулиці та мережі Інтернет. А унікальністю заходу стало його проведення за допомогою Багатофункціональної сенсорної Smart панель «Energy star», завдяки чому година пролетіла в захоплюючих завданнях зі складання пазлів, формування логічних рядів, планування літнього дозвілля за допомогою планшетів і Smart панелі.
06 Червня, 2022 р., 17:31
З 1 червня 2022 року відновили свою роботу державні реєстратори відділу центру надання адміністративних послуг Привільненської сільської ради у сфері речових прав на нерухоме майно. Однак під час воєнного стану діють певні обмеження на здійснення реєстраційних дій.
06 Червня, 2022 р., 09:46
Привільненській громаді надійшов гуманітарний вантаж у вигляді автомобілю швидкої допомоги та медичного обладнання від справжніх друзів України із Фінляндії. Найближчим часом він стане потужним підсиленням у роботі медиків та допоможе рятувати життя людей.
24 Травня, 2022 р., 09:00
На жаль, ще один Герой, мешканець нашої громади, який виявивши стійкість і мужність, загинув у бою з рашистами, захищаючи Україну і кожного з нас.
18 Травня, 2022 р., 14:50
6900 мешканців та 5400 тимчасово переміщених осіб нині проживають у Коломацькій громаді Харківської області. Радіємо, що мали можливість долучитись до гуманітарного вантажу для даної громади та допомогти медичними засобами/препаратами людям, що нині втратили свої домівки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь