Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2022 р., 11:27
Депутатським корпусом було надано фінансову підтримку комунальному підприємству «Господар», виділено кошти для військовослужбовців, затверджено кошторисні розрахунки проведення робіт з поточного ремонту вулиць населених пунктів громади. В ході роботи також було внесено зміни до місцевого бюджету громади та затверджено структуру та погоджено штатний розпис закладів освіти.
11 Вересня, 2022 р., 16:22
За співпраці із Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Глобального фонду для фондів громад в Привільненській громаді проведено перший захід із тимчасово переміщеними особами з випікання пирогів. В ході роботи учасники заходу мали можливість поспілкуватися, стати на один крок відкритішими один до одного та поділитися виготовленою випічкою з внутрішньо переміщеними людьми, що з поважних причин не мали можливості відвідати захід.
09 Вересня, 2022 р., 12:55
Нещодавно Україна завоювала чергові нагороди на чемпіонаті Європи з веслування на човнах “Дракон” 14th EDBF EUROPEAN NATIONS DRAGON BOAT CHAMPIONSHIPS. Українські веслувальники здобули 18 золотих, 6 срібних, 1 бронзову медаль та 3 загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи з веслування на човнах “Дракон” що відбувся в іспанському місті Баньйолез.  У складі збірної команди України змагався тренер Привільненської громади з веслування Василь Осійчук, спортсмен веслувального клубу “ГЕТЬМАН”. Виступаючи у класах D-12, D-22 (open та mixed) вони досягли переможних результатів, серед яких 8 золотих та 7 срібних медалей!
09 Вересня, 2022 р., 12:16
Почесним гостем сесії Привільненської громади став переможець кубка Світу та чемпіон Світу з параканое, срібний призер чемпіонату Європи 2022 року Микола Синюк. Сільський голова Юрій Момотюк привітав спортсмена з новими досягненням та подякував за клопітку щоденну працю, що сприяє світовому визнанню України та показує нашу міць і непереможність духу. Від Привільненської громади Чемпіона нагороджено сертифікатом на отримання 25000 гривень.
06 Вересня, 2022 р., 10:18
В навчальних закладах громади стартує реалізація проєкту «CLEAN». Навчальна програма з кругового дизайну створено за підтримки Українсько-данського молодіжного дому і має на меті поширення ідей кругової економіки, сталого розвитку, креативності, підприємництва.
23 Серпня, 2022 р., 11:16
На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш істо-ричний дух, це наша  гордість, слава і велич нації, адже синьо-жовті кольори на прапорі мають щонайменше тисячолітню історію і сягають часів Київської Русі та Галицько-Волинського князівства.
18 Серпня, 2022 р., 10:23
Просимо представників бізнесу та мешканців Привільненської громади пройти опитування, що проводиться Привільненською громадою в рамках реалізації проекту  "Пілотне впровадження ініціативи із розвитку громад" в рамках програми USAID “АГРО”. Така співпраця передбачає роботу, що сприятиме місцевому економічному розвитку та розвитку місцевого бізнесу.
10 Серпня, 2022 р., 15:55
Привільненська, Гощанська та Рівненська громади, за співпраці із Агенцією регіонального розвитку Рівненської області в числі 6 груп громад з Рівненської, Волинської, Тернопільської, Чернігівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей-партнерів проекту "Пілотне впровадження ініціативи із розвитку громад" в рамках програми USAID “АГРО”. Така співпраця передбачає роботу, що сприятиме місцевому економічному розвитку та розвитку місцевого бізнесу.
06 Серпня, 2022 р., 10:10
Вдруге поспіль наш земляк  Микола Синюк приніс Україні першу золоту нагороду Чемпіонату світу з параканое  у Галіфаксі. Дистанцію 200 м в класі KL2 Синюк подолав за 42,97 секунди. Срібний призер британець Давід Філліпсон відстав майже на секунду (43,95). Про це інформують на сторінці «Веслування України».
05 Серпня, 2022 р., 11:29
Нещодавно, два автомобілі Volkswagen Transporter відправилися до військовослужбовців  Запорізької області. Авто придбані за зібрані волнтерами в Енергодарі кошти, а транспортовані на територію України підприємцем Привільненської громади. Від Привільненської громади військовослужбоцям  передано 10 маскувальних сіток, понад 400 кг. продуктів харчування(м'ясні та овочеві консерви, паштети, сухі сніданки, супи, вермішель, крупи, вівсяні пластівці, мюслі, кава, печиво, вафлі) та засоби гігієни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь