Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2021 р., 16:57
В Україні зросли штрафи за спалювання сухої трави. Новий закон забороняє випалювати траву з порушенням встановленого порядку, сухої рослинності у прибережних смугах, вздовж річок, морів, морських заток і лиманів, навколо водойм та на островах, у середовищі розмноження та на шляхах міграцій тварин.
02 Квітня, 2021 р., 16:38
Нещодавно керівник та спеціалісти виконавчого комітету Привільненської громади завітали в офіс Агенції регіонального розвитку Житомирської області, котрі є фахівцями економічного розвитку регіону.
01 Квітня, 2021 р., 12:46
Шановні жителі територіальної громади! Привільненська сільська рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в лісових масивах, в’їзду транспортних засобів і відвідування населенням лісів. Це не лише завдає шкоди довкіллю, а й є порушенням чинного законодавства.
25 Березня, 2021 р., 16:13
З метою переведення місцевого відділення зв’язку, коштами Привільненської громади відремонтовано приміщення клубу с.Бортниця. Маємо надію, що представник Укрпошти переглянуть своє рішення про впровадження проекту «Мобільний пересувний пункт» й надалі надаватимуть свої послуги для мешканців громади в комфортних умовах.
24 Березня, 2021 р., 16:09
У філії Привільненського ліцею у с.Бортниця розпочато роботи з реконструкції котельні з влаштуванням твердопаливного котла котрий працюватиме паралельно із газовим, що на даний час функціонує у навчальному закладі.
24 Березня, 2021 р., 09:45
Кожної третьої середи щомісяця у фронт-офісі Привільненського центру надання адміністративних послуг для населення надаються інформативно-консультаційні послуги Пенсійного фонду України. Усі охочі жителі нашої громади можуть отримати відповіді на поширені запитання щодо страхового стажу, пенсійного віку (виходу на пенсію в умовах підвищення пенсійного віку), можливості реєстрації на порталі Пенсійного фонду, тощо.
22 Березня, 2021 р., 15:51
Засідання круглого столу "Діалог про нові можливості та проблеми громад Рівненщини" організовано асоціацією «ОТГ Рівненщини». Потреба такого діалогу очевидна – вже чотири місяці громади працюють у нових реаліях, зі ще більшими обов’язками та відповідальністю, але з не завжди зрозумілими «правилами гри» та ресурсним забезпеченням. Тому відверта розмова: «громади – влада» була на часі. У заході взяли участь 45 голів територіальних громад, заступники голів та секретарі рад тергромад. А також голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, заступник голови Ігор Тимошенко, директор департаменту економіки та торгівлі ОДА Костянтин Мокляк, представники департаменту соціального забезпечення, ветеранських організацій, Укрпошти, регіонального відділення Фонду держмайна тощо.
19 Березня, 2021 р., 14:20
Нещодавно представниками Тернопільського обласного відділення Міжнародного Центру впровадження програм UNESCO Віталієм Семенюком та Юрієм Семенюком передано для медичних працівників Привільненської територіальної громади 25 медичних халатів. Таким чином гарний подарунок отримають усі медичні працівники громади. Представники Ternopil RD ICUPP не впеше підтримують лікарів, котрі стали в перших рядах боротьби з Covid-19.
19 Березня, 2021 р., 12:24
З метою забезпечення безпечних умов руху транспортних засобів та пішоходів на території прилеглій до освітніх навчальних закладів Привільненської територіальної громади встановлено попереджувальні дорожні знаки 1.33 «Діти» та 7.2.1 «Довжина небезпечної ділянки, позначеної попереджувальним знаком 1.33»
12 Березня, 2021 р., 12:27
Днями сільський голова Юрій Момотюк та проектний менеджер Світлана Роїк відвідали Тернопільське обласне відділення Міжнародного Центру впровадження програм UNESCO. В ході візиту було презентовано досягнення Привільненської громади та обговорено можливі напрямки співпраці із Міжнародною організацією UNESCO

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь