Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Травня, 2021 р., 18:33
В ході відзначення Дня Європи в Дубенському замку було підписано Меморандуми про співробітництво семи територіальних громад Дубенщини та ґмін Седлецького повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща. Участь у заходах з відзначення Дня Європи в Дубенському замку прийняли Повноважними Послами Латвії, Польщі, Чехії, Хорватії та Бельгії. Керівники Рівненської обласної та Дубенської районної державних адміністрацій, народні депутати України та інші поважні гості. Наступним кроком розвитку партнерства стане підписання Угоди про міжнародне співробітництво, що сприятиме соціально-культурному, безпековому розвитку територій.
17 Травня, 2021 р., 12:57
15-16 травня в місті Одеса відбувся V Національний чемпіонат України з фольклору «EURO-FOLK 2021» під егідою Європейської Асоціації Фольклорних Фестивалів – ЕАFF (офіційний партнер UNESCO). Нашу територіальну громаду представляв Народний аматорський вокальний ансамбль "Джерело" БК с.Привільне. Керівник- Тетяна Пенц, акомпаніатор- Володимир Гагуха. Колектив виконав українські народні пісні "В вишневім садочку" та "Ой дощ, іде дощ".
15 Травня, 2021 р., 23:30
В ході візиту на Дубенщину до Привільненської громади завітали керівники з п'яти гмін Мазовецького воєводства. Шанованим гостям було презентовано громаду та ознайомлено з діяльністю місцевої та добровільної пожежних команд; Привільненського ліцею; Центру надання адміністративних послуг для населення та Будинком культури с.Привільне.
11 Травня, 2021 р., 09:35
Просимо Вас підтримати проект Привільненської громади!
08 Травня, 2021 р., 11:15
8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.   Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старшим людям, – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла військового часу. Тим, хто загинув на її фронтах, в окопах і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.
07 Травня, 2021 р., 16:33
Напередодні Дня матері в Дубенській РДА відбулось вручення почених відзнак «Мати-героїня». За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, відповідно до Указу Президента України, почесне звання «Мати-героїня» присвоєно:
05 Травня, 2021 р., 11:34
В рамках коригування Стратегії розвитку Привільненської територіальної громади робоча група з Стратегічного планування проводить опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують у громаді та перспектив її розвитку на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь