Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Квітня, 2021 р., 17:40
В рамках проекту «Active Sitizens» за підтримки British Council та співфінансування Привільненської громади, активісти Іваннівського дошкільного закладу реалізувади мікропроект «Кімнату гігієни гарну май, про здоров’я своє дбай!». Всі виконані в рамках проекту роботи  - власний внесок працівників закладу.
16 Квітня, 2021 р., 15:09
Привільненська громада налагоджує співпрацю з Дубенським міськрайонним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області
16 Квітня, 2021 р., 15:01
Силами Привільненської громади були проведені роботи з ліквідації сміттєзвалища в центрі села Малі Сади. Нещодавно педагоги, працівники та учні Малосадівського ліцею, разом зі старостою  тут висадили майже півтори тисячі саджанців червоного дуба та сосен, що за декілька років стануть окрасою даної місцевості.
16 Квітня, 2021 р., 15:00
Багато років одним із болючих питань Малосадівського закладу освіти було питання стану каналізаційної системи. Нині, за рахунок коштів місцевого бюджету тут проведені роботи гідродинамічного очищення ємності для збору та відстоювання стічних вод та гідродинамічне очищення мережі каналізації. Загальна вартість виконаних робіт складає майже 70 тисяч гривень.
09 Квітня, 2021 р., 16:50
8 квітня в Іваннівській амбулаторії розпочато вакцинацію населення від COVID-19. Перші вакциновані 10 осіб почуваються добре. Скарг щодо зміни стану здоров’я головному лікару не надходило. Вакцинацію проведено медичним працівникам, людям похилого віку територіальної громади та працівниці Привільненської сільської ради.
09 Квітня, 2021 р., 12:23
Наразі на базі фронт-офісу Привільненського ЦНАПу проходить робоча зустріч його працівників із паспортистами та адміністраторами ЦНАПів сусідніх громад, що повинні надавати послуги приписки/виписки місця проживання осіб в процесі ведення реєстру територіальних громад (РТГ). Впровадження реформи з децентралізації наділила громади повноваженнями роботи в електронних реєстрах, з котрими на даний час успішно працюють працівники Привільненського ЦНАПу.
07 Квітня, 2021 р., 17:52
6 квітня на спільному засіданні сесії та виконавчого комітету Привільненської сільської ради було розглянуто 42 питання порядку денного та понад 140 звернень громадян. На засідання виконавчого комітету виносилось 14 питань, що стосувались обмежень мешканців громади пов’язаних із Covid-19, зрізання аварійних дерев та створення рейдової комісії, що контролюватиме дії мешканців щодо спалювання сухої трави, сухостою та твердих побутових відходів. До складу комісії увійшли: дільничний офіцер громади, місцева пожежна команда та представник 4 пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України, старости громад та заступник голови.
02 Квітня, 2021 р., 16:57
В Україні зросли штрафи за спалювання сухої трави. Новий закон забороняє випалювати траву з порушенням встановленого порядку, сухої рослинності у прибережних смугах, вздовж річок, морів, морських заток і лиманів, навколо водойм та на островах, у середовищі розмноження та на шляхах міграцій тварин.
02 Квітня, 2021 р., 16:38
Нещодавно керівник та спеціалісти виконавчого комітету Привільненської громади завітали в офіс Агенції регіонального розвитку Житомирської області, котрі є фахівцями економічного розвитку регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь