Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Березня, 2021 р., 12:18
На території компанії Westagromarket розпочато роботу відділення НОВ ПОШТА №1 (с.Привільне по вул.Дубенська, 27а)
05 Березня, 2021 р., 09:42
За сприяння багаторічних партнерів громади, потужної місцевої аграрної компанії «Агро Класік» голова громади та керівники освітніх закладів мали можливість перейняти передовий, інноваційний досвід роботи провідних навчальних закладів України - Український аграрний ліцей та Українську дитячу академію (м.Умань).
03 Березня, 2021 р., 16:32
2-3 березня проведено зустрічі із приватними підприємцями та аграріями, що здійснюють свою діяльність на території Привільненської громади. Керівник громади Юрій Момотюк звернув увагу присутніх на тому, що розвиток громади неможливий без наповнення місцевого бюджету. Закликав легалізуватися тих, хто цього ще не зробив та прозоро сплачувати податки до місцевої казни.
01 Березня, 2021 р., 14:48
До співпраці із Привільненською громадою задля підвищення рівня надання освітніх послуг погодились Бокіймівська, Варковицька та Семидубська територіальні громади. Врочисте підписання Угоди про співпрацю відбулося 26 лютого у залі засідань Привільненської сільської ради. Віднині педагогічним працівникам закладів та установ освіти вище перелічених сільських рад надаватимуться освітні послуги комунальною установою «Привільненський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Привільненської сільської ради Дубенського району Рівненської області.
01 Березня, 2021 р., 14:27
24 лютого 2021 року було проведено чергове  спільне засідання сесії та виконавчого комітету  Привільненської сільської ради, в ході якого було розглянуто 22 питання  порядку денного та понад 50 заяв жителів сільської ради щодо надання дозволу на виготовлення та затвердження технічної документації проектів землеустрою та інші питання, пов’язані із землекористуванням.
15 Лютого, 2021 р., 10:31
15 лютого ми відзначаємо 32-у річницю виведення військ з Афганістану та вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав.
13 Лютого, 2021 р., 18:31
Просимо Вашого розуміння і терпіння! Адже ускладнення погодних умов, хуртовина та хутірнана система заселення території, не дає нам змоги вчасно реагувати на снігові перемети вулиць у населених пунктах нашої громади.
10 Лютого, 2021 р., 17:26
За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології 11 лютого на території області очікується значне ускладнення погодних умов.
09 Лютого, 2021 р., 15:43
Кіліманджаро — гірський масив, потенційно активний стратовулкан на північному сході Танзанії, найвища точка Африки над рівнем моря (5895 м[2]). З 1902 по 1918 роки мав назву Вершина Кайзера Вільгельма (нім. Kaiser-Wilhelm-Spitze). Кіліманджаро підноситься над плоскогір'ям Масаї, яке розташоване на висоті 900 метрів над рівнем моря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь