Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Жовтня, 2020 р., 15:14
1 жовтня в приміщенні Привільненської сільської ради було проведено земельні торги. На аукціон було виставлено 3 земельні ділянки загальною площею близько 4,5 га. Згідно проведених торгів бюджет Привільненської ОТГ щороку поповнюватимуть 53000 гривень.
25 Вересня, 2020 р., 18:09
25 вересня у селі Іваннє провели в останню дорогу військовослужбовця Олександра Костюка, який помер через хворобу серця.
17 Вересня, 2020 р., 09:46
Керівник громади прийняв участь у засіданні інвестиційної ради Рівнещини, де презентував присутнім концепцію індустріального парку «Liberty», що планується облаштувати на території Привільненської ОТГ.
17 Вересня, 2020 р., 09:45
Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують– рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. За першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
10 Вересня, 2020 р., 12:38
В ході робочого візиту на Рівненщину, Привільненську ОТГ відвідала делегація міністерства культури та туризму на чолі з заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Лариси Петасюк. До делегації долучився й народний депутат України Олександр Аліксійчук. Шанованим гостям було презентовано досягнення Привільненської громади в напрямку розвитку культурного середовища - діяльності Будинку культури с.Привільне та публічно-шкільної бібліотеки. Роботу молодіжного центру Привільненської ОТГ, створений мурал «Перше digital-сузіря муралів на карті України» та інші реалізовані проекти громади.
10 Вересня, 2020 р., 12:03
Під час зустрічі з заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Ларисою Петасюк було обговорено стратегічні плани у сфері культури, презентувано розвиток культурної сфери Рівненщини. Обговорено можливі напрямки роботи на Рівненщині.
01 Вересня, 2020 р., 13:22
Вітаємо з Днем знань і початком нового навчального року! Нехай попереду чекає багато цікавого і кожен урок дарує відкриття, а вчителі допомагають осягати секрети наук. Бажаємо старанного навчання, терпіння, удачі, дружньої атмосфери і цікавих подій!
23 Серпня, 2020 р., 13:18
Щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем Незалежності України!
13 Серпня, 2020 р., 13:08
Сьогодні, в м.Київ проходять Загальні Збори Асоціації об’єднаних територіальних громад. Учасником складу делегації від Рівненщини є голова громади Юрій Момотюк. Під час зборів відбудеться панельна дискусія, де представники міністерств, експертів підведуть підсумки реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також обговорять виклики, які стоять сьогодні на черговому етапі реформи та постануть перед ОТГ після місцевих виборів. Важливою подією стане підписання Меморандуму про cтратегічну співпрацю з Швецькою асоціацією місцевих влад і регіонів (SALAR) та Міжнародною асоціацією управління містами та округами (ІСМА).
09 Серпня, 2020 р., 10:40
В рамках міжнародного проєкту "Вдосконалення системи цивільного захисту в об'єднаних громадах України", який фінансується програмою "ULEAD з Європою" добровольці Привільненської ОТГ отримали сумку медичного рятівника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь