Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Жовтня, 2020 р., 11:01
Заклади культури сіл Кривуха, Бортниця та Іваннє потребують значних капіталовкладень і вже сьогодні робляться перші кроки для їх відновлення. Тут замінюються віконні рами і двері, проводяться ремонти фойє та косметичні ремонти приміщень. В процесі виготовлення проектна документація для капітального ремонту Будинку культури с.Іваннє та клубу Бортниця.
12 Жовтня, 2020 р., 10:11
Учні Іваннівської гімназії – вихованці Дубенської районної дитячо-юнацької спортивної школи прийняли участь у чемпіонаті області з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат.
02 Жовтня, 2020 р., 17:42
Щороку, початок осені багатий на професійні свята людей, праця котрих дуже відповідальна, корисна та потрібна. Ваша щоденна праця вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. У Ваших руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Ви виховуєте глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.
02 Жовтня, 2020 р., 16:58
Депутати Привільненської ОТГ одноголосно прийняли рішення про включення земельних ділянок загальною площею понад 99 га,  до переліку таких, що підлягають оренді на земельних торгах (аукціоні). Дохід до бюджету громади, від оренди землі планується отримати ще у 2020 році.
02 Жовтня, 2020 р., 15:14
1 жовтня в приміщенні Привільненської сільської ради було проведено земельні торги. На аукціон було виставлено 3 земельні ділянки загальною площею близько 4,5 га. Згідно проведених торгів бюджет Привільненської ОТГ щороку поповнюватимуть 53000 гривень.
25 Вересня, 2020 р., 18:09
25 вересня у селі Іваннє провели в останню дорогу військовослужбовця Олександра Костюка, який помер через хворобу серця.
17 Вересня, 2020 р., 09:46
Керівник громади прийняв участь у засіданні інвестиційної ради Рівнещини, де презентував присутнім концепцію індустріального парку «Liberty», що планується облаштувати на території Привільненської ОТГ.
17 Вересня, 2020 р., 09:45
Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують– рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. За першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь