Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Червня, 2020 р., 15:43
Сьогодні було виявлено створення фейкової сторінки громади в соціальній мережі Фейсбук. Невідомі особи використовують герб та світлину профілю нашої громади.
04 Червня, 2020 р., 13:39
Нещодавно працівниками комунального підприємства громади встановлено бетонні кришки на каналізаційні люки в  с.Бортниця, котрих там не було десятки років.
02 Червня, 2020 р., 15:48
Захід відбувся в рамках міжнародного проєкту "Вдосконалення системи цивільного захисту в об'єднаних громадах України - Наступний крок", який фінансується програмою "ULEAD з Європою". За співпраці із фахівцями навчального пункту обласного управління ДСНС та польським інструкторами наші добровольці пройшли тижневе онлайн-навчання, а нещодавно – відпрацювали алгоритм дій при наданні домедичної допомоги на практиці.
01 Червня, 2020 р., 12:16
Голова Привільненської об’єднаної територіальної громади Юрій Момотюк прийняв участь у святкуванні п’ятої річниці з моменту створення військової частини А1246, що розташована на території Привільненської об’єднаної територіальної громади.
29 Травня, 2020 р., 16:40
Приміщенню, котре не бачило капітальних ремонтів з моменту його побудови, отримало друге дихання, а мешканці громади - можливість отримувати медичні послуги в комфортних умовах.
26 Травня, 2020 р., 15:58
Часто при спадкуванні майна померлих родичів українці роблять помилки, які можуть позбавити їх права на спадкування та призвести до передачі майна іншим особам.
20 Травня, 2020 р., 13:20
Рішенням тимчасової протиепідемічної комісії Привільненської ОТГ зупинено здійснення обрядів та допуск громадян у Хрестовоздвиженський монастир у с.Панталія до 01 червня 2020 року.
15 Травня, 2020 р., 14:44
На черговому засіданні депутатського корпусу і виконавчого комітету Привільненскої ОТГ було розглянуто попереднє техніко-економічне обґрунтування будівництва індустріального парку та затверджено земельну ділянку під його будівництво, а також Привільненську ЗОШ визнано опорним закладом освіти громади.
12 Травня, 2020 р., 14:34
Привільненською ОТГ завершено проведення енергозберігаючих заходів приміщення ДНЗ «Сонечко» та клубу с.Молодаво Друге.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь