Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Квітня, 2020 р., 15:10
Привільненська ОТГ продовжує активну роботу з впровадження стратегічного бачення економічного розвитку громади шляхом побудови індустріального парку. Реалізація ідеї створить нові потужні джерела надходжень до бюджету, сприятиме створенню робочих місць, залученню інвестицій та розвитку промисловості Рівненщини. Перший крок Привільненською ОТГ зроблено і вже сьогодні ми маємо попередню концепцію майбутнього індустріального парку та обговорено подальші кроки, які сприятимуть успішній реалізації проекту.
28 Квітня, 2020 р., 12:57
У сьогоднішніх реаліях, із запровадженням Кабінетом Міністрів України заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, постає питання захисту трудових прав працівників, адже вказані заходи вплинули на всі сфери життя.
28 Квітня, 2020 р., 11:54
У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт на обладнанні Дубенського РЕМ в травні 2020 буде тимчасово припинено електропостачання в населених пунктах громади:
28 Квітня, 2020 р., 10:51
Поліцейським офіцером Привільненської ОТГ було встановлено особу, що здійснила вивіз сміття в районі «Шибеної гори» поблизу с.Кліщиха.
28 Квітня, 2020 р., 10:50
Протягом двох днів техніка спеціального призначення - екскаватор Привільненського комунального підприємства «Господар» та орендований гусеничний трактор – і працівники комунального підприємства працювали на місці стихійного сміттєзвалища, що створювалось протягом тривалого часу поблизу с.Кліщиха ("Шибена гора").
19 Квітня, 2020 р., 00:08
17 Квітня, 2020 р., 12:27
Силами комунального підприємства "Господар" та місцевої пожежної команди проводиться дезінфекція закладів торгівлі, адміністративних приміщень, церков, тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь